enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Topaç:Ağlamasını Bilmiyorlar

Topaç:Ağlamasını Bilmiyorlar
25.08.2015
170
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Değirmenköy Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Programda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Teşkilat Mensupları, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç hazır bulundu. Değirmenköy halkının sıcak karşılaması ile gerçekleşen açılışta konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Değirmenköylüleri çok seviyoruz. Gençlerimiz ve emektar kadın kollarımız bizim için çok kıymetli. Sizlerle aynı yolda yürümekten, aynı yola bakmaktan gurur duyuyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki bizlerlesiniz, sizleri çok seviyoruz. Sizlere Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdik. Başbakanımız sizlere, Çanta’nın efsane başkanı Tahir Sert’i emanet etti. Değirmenköy bugünkü terk edilmişliğini hak etmiyor. Silivri için yapılanları biliyorsunuz. Oyunuzu hizmete vereceğinizi biliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Programda hazır bulunan Değirmenköy eski Belediye Belediye Başkanı Osman Topaç, seçimlerin hep birlikte kazanıldığını ve AK Parti’nin hizmet için var olduğunu vurgulayarak; “30 Mart seçimlerinin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Çıraklık ve kalfalığını Çanta’da, ustalığını Beylikdüzü’nde yapmış olan Sayın Tahir Sert Başkanımız ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımız, Sizlere layık olduğunuz hizmeti getirmek için bütün gücüyle çalışacaktık. Belediye Başkanlarının da Meclis Üyelerinin de 30 Mart tarihine kadar parti rozeti olur. 30 Marttan sonra rozetler bir kenara kalkar ve beşikten mezara herkese eşit şartlar altında hizmet verilir. Aziz dava arkadaşlarım! Şeyh uçmaz, onu sevenleri uçurur. Biz de Tahir Sert’in peşine düştük. Onun sevenleri olarak, 30 Mart akşamı onu Silivri Belediyesi’nde göreceğiz. AK Belediyeciliği sürdürmek için çağdaş, ahlaklı bir belediye için var gücümüzle çalışacağız. Bu milletin çöpü, çukuru hak etmediğini herkese göstereceğiz. Tahir Sert demek, metro, üniversite, hizmet demektir. Ağlamasını bilmezsen hizmette gelmez. Bu arkadaşlar ağlamasını da hizmet etmesini de bilmiyor. Bu kadronun projesi de yapacak elemanları da hazır. Hangi partiden olursanız olun sandıkta AK Parti’ye oyunuzu verin. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek yoğun alkışlar arasında konuşmasını noktaladı.

TAHİR SERT, SİZE HİZMETKAR OLMAYA GELİYOR

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert; “1 ay sonra önünüze bir sandık gelecek. Bütün belediye başkanları en güzel hizmeti yapmak için gelirler. Siyasilerin ömrü 5 yıldır. 5 yıl sonra artık diploma geçmez. Yeniden halkın karşısına çıkmak gerekir. Silivri AK Parti döneminde tam olarak 850 trilyon hizmet almıştır. Silivri’mize yakışır adliye sarayı, devlet hastanesi, belediye sarayı, doğal gaz, dere ıslahları, arıtma tesisler, okullarda derslikler bu dönemde yapılmıştır. AK Parti’de AK Belediyecilik anlayışı vardır. Ben 3 dönem belediye başkanlığım ve bir dönem teknik başkan yardımcılığım boyunca kapılarımı hiç kapatmadım. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın Silivri aşkı ile Tahir Sert’in bu topraklara olan vefa duygusu birleşecek. Kültür merkezlerimiz yapılarak, gençlerimiz kahvelerden koparılacak. AK Parti derse yapar, Tahir Sert söz verirse yapar. Bu yolculukta bizi yalnız bırakmamanızı istiyoruz. Silivri’yi marka şehir yapmaya, dünya kenti yapmaya geliyoruz. Tahir Sert size hizmetkar olmaya gelmiş bir kardeşiniz. Particiliği bir kenara bırakıp, hizmete bakalım. Sokakta dolaşırken aranızda göreceğiniz garip bir vatandaş olmaya talibim. Bu tarihi fırsatı kaçırırsak çocuklarımız bizden hesap sorar” dedi. Program, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert’in seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesmesinin ardından, Değirmenköylü vatandaşlar ile sohbet etmesi ile noktalandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.