enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4932
EURO
34,9317
ALTIN
2.431,38
BIST
9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ESPOR FESTİVALİ BAŞAKŞEHİR’DE YAPILDI

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ESPOR FESTİVALİ BAŞAKŞEHİR’DE YAPILDI
06.06.2022
136
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük espor festivaline ev sahipliği yaptı. BASE Espor Festivali’nde turnuvaların dışında Eypio ve Ceza da sahne aldı. Teknolojinin şehri Başakşehir’de gençler doyasıya eğlendi.

Teknolojinin şehri Başakşehir’de gençler BASE Espor Festivali’nde buluştu. Türkiye’nin en büyük espor festivalinde belediyelerin espor takımlar arasında düzenlen özel turnuva; Valorant, CS Go, FIFA, League of Legends, PUBG oyunlarında kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Gençler, bir yandan etkinlik alanlarında keyifli vakit geçirirken, diğer yandan dj performans, flash, mob dans performansı, EYPİO ve Ceza konseri ile doyasıya eğlendi. Etkinliğe katılanlar çekilişle Playstation 5, oyun monitörü, oyuncu mouse, oyuncu klavyesi gibi teknoloji ürünleri de kazandı.

“Başakşehirli gençler en iyisine layık!”

Festivalde gençlere hitap eden Başkan Kartoğlu, “Bugün yine enerji dolusunuz, her zamanki gibi harikasınız. Gerçekten ‘Kral’ bir gençliğimiz var!.. Böyle coşkulu, böyle heyecanlı, böyle enerji dolu olmanız bizleri çok mutlu ediyor. Geçen hafta Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu olan İstanbul Gençlik Oyunlarımızın finalini muhteşem bir festivalle yapmıştık. Buralar resmen yıkıldı… Peki, biz ne yaptık? Gençlerimiz festival istiyorsa, eğlenmek istiyorsa; ‘Durmak yok, festivale devam’ dedik. Sizleri sevdiğimizi, sizlere çok güvendiğimizi ve inandığımızı unutmayın. Yeter ki siz isteyin gençler! Her zaman, her yerde koşulsuz, şartsız yanınızdayız. Başakşehir gençliği her şeyin en güzeline, en iyisine layık!” iye konuştu.

Festival kapsamında düzenlenen özel turnuvaya;

BASE Espor Akademi, Üsküdar Espor Akademi, Küçükçekmece Espor Akademisi, Sancaktepe Espor Akademisi takımları katıldı. Başkan Kartoğlu, influencer Ege Arseven ve Emre Kayır ile FIFA 22 oynadı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.