enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5678
EURO
34,9466
ALTIN
2.425,29
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Türkyılmaz: Hesabı Sorulacak

Türkyılmaz: Hesabı Sorulacak
25.08.2015
104
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, Diyarbakır Lice’de terörist heykelinin dikilmesiyle ilgili açıklama yaparak “bölücü terör örgütü mensuplarının Diyarbakır Lice’de heykelinin dikilmesi gafletinde olanların, mutlaka Milliyetçi Hareket iktidarında hesabının sorulacağını ve Türk Milletinin sabrıyla daha fazla imtihan edilmemesi gerektiğini” belirtti. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün tehlikeye atıldığını ifade eden Türkyılmaz, açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

“Bölücü örgütün ilk silahlı saldırısını gerçekleştiren teröristlerden Mahsum Korkmaz isimli vatan haini ve caninin Diyarbakır Lice’de inşa edilen PKK mezarlığının girişine heykeli dikilmiştir. Bu alçak girişim ve meydan okuma aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatmakla kalmamış; Türkiye’nin milli, manevi ve tarihi haklarına çok açık, çok net, çok kirli bir saldırı haline dönüşmüştür. Artık PKK’lılara sözde şehitliklerin kurulduğu, katillerin heykelinin dikildiği, ihanete methiyeler düzüldüğü, çözülme ve bölünme refakatçilerinin onay ve teşvik gördüğü bir Türkiye resmi karşımızdadır. Böylesi bir yenilgi ve rezilliği vicdan sahibi, insaflı, inançlı, iddialı ve ilkeli hayat süren hiçbir vatandaşımız kabullenmeyecektir”

İŞTE AKP’NİN YENİ TÜRKİYESİ

Diyarbakır’da 8 Haziran da 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı’ndaki önce Şanlı Türk Bayrağı’na el uzatıldığını da anımsatan Türkyılmaz, “Bin yıllık kardeşliğimize ihanet ediyorlar. Türkiye’yi parçalamak isteyen bölücü ve yıkıcı lobinin demokrasi maskesi takarak meşrutiyet araması, zafer turu atması kısa ve orta vadede felaketlerin kilidini açacaktır. Türk Milleti’ne yapılan hainliği, yine Türk Milleti en iyi şekilde cevabı verecektir. Dünyanın hiçbir onurlu, milli ve medeni ülkesinde; teröristlerin hükümet müsamahasıyla kutsandığı, öne çıkarıldığı, anıtlarla taltif edildiği ikinci bir ülke yoktur. Bu ihanetin bedeli mutlaka ve mutlaka aziz Türk milleti tarafından sorulacaktır. İşte AKP Hükümetinin bizlere dayattığı Yeni Türkiye budur, dileriz ki halkımız gittiği yolun yol olmadığını bir an evvel anlayarak gaflet ve dalaletten bir an evvel uyanır”  ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.