enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÜÇ GÜNDE TAMAMLANDI

ÜÇ GÜNDE TAMAMLANDI
09.06.2020
121
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, asfalt sezonunun açılması ile birlikte şehrin yıllardır el değmemiş cadde ve sokaklarını birer birer yeniden kullanılabilir hale getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Sanayi Sitesi’nin bütün sokaklarını asfaltla kaplayarak yeniledi.

Süleymanpaşa’da uzun yıllardır çözüm bekleyen birçok cadde ve sokağın yenileme çalışmalarını asfalt sezonu başlar başlamaz hızla tamamlayan Süleymanpaşa Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi’nin kullanılamaz durumdaki yollarını da tamamen sıcak asfalt serimi yaparak yeniden kullanıma sundu.

Bozuk zemine sahip tüm sokaklarda eski zeminin kaldırılması ile başlayan çalışmalar, üç gün gibi kısa bir sürede sıcak asfalt serimi ile tamamlandı. Çalışmalar kapsamında yol kotu düzenlemeleri ile Şaraphane Caddesi’ne alternatif olacak Hükümet Caddesi-İnci Sokak bağlantısını sağlayan Yahya Kemal Sokak da ulaşıma kazandırıldı. Eski Sanayi esnafı ve buraya gelen vatandaşların yıllanmış yol çilesi de sona ermiş oldu. Yolların yenilenmesinin yanı sıra işyerlerinin dış cephelerinin boyanması ile çalışmaların tamamlanacağı belirtildi.

Kaynak: Ahmet Can AYDIN

REKLAM ALANI