enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

VOLKAN YAŞAR’DA AK PARTI’DEN İSTİFA ETTİ

VOLKAN YAŞAR’DA  AK PARTI’DEN İSTİFA ETTİ
03.02.2024
16
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz Kandemir’in Ak Parti’den istifasının ardından , kuruluşundan beri Ak Parti saflarında siyaset yapan, bir dönem gençlik kolları başkanlık görevini de yürüten Volkan Yaşar Ak Parti’den istifa etti .

Yaşar’ın istifa ile ilgili açıklaması şöyle :
Kurulduğu günden itibaren AK Parti’nin bir ferdi olarak birçok kademesinde sorumluluklar üstlenerek, bu onurlu davada hizmet etmenin gururunu yaşadım. Başta kurucu gençlik kolları başkanlığı olmak üzere çeşitli görevlerde bulunarak, partimizin ilkelerine ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yola sadakatle hizmet ettim.

Cumhur İttifakı çatısı altında partimizin belirlediği siyasi rotalara her zaman samimiyetle uyarak, AK Parti’nin temsil ettiği değerleri en iyi şekilde aktarmaya çalıştım. İlkelerimden ödün vermeden, doğruyu, hakkaniyeti ve hakikati savunarak partimizin bayrağını dalgalandırdım.

Bu süreçte, görev verilmez alınır ilkesini benimseyerek, her seçim döneminde Silivri’mize hizmet etmek için sahada aktif olarak yer aldım. Özellikle 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak destek verdiğimiz Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz liderliğindeki ekibin başarılarına ortak olduk.

Ancak, son genel seçimlerde %7.5 oy alan bir siyasi partinin adayına %47 gibi rekor bir oy ile seçim kazandırılmasına rağmen, AK Parti’nin adeta kenara itilerek her alanda değer bulmaması beni derinden üzmüştür. Yaşanan bu durumu defalarca üst kurullarımıza iletmeme rağmen maalesef dikkate alınmamıştır.

Ayrıca, mevcut belediye başkanının AK Parti ve partimizin emektarlarına karşı aşırı sert tutumunu görmem ve partimizin bu durumu dikkate almaması, bugünkü kararımın başlıca sebepleri arasında yer almıştır.

Bu itibarla, uzun yıllardır şerefle taşıdığım AK Partili kimliğimi sonlandırarak partimden istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bu süreçte birlikte görev yaptığım tüm ekip arkadaşlarıma, partimizin her kademesinde görev almış tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm ak kadrolarımıza hakkımı helal ediyor, devletimizi ve milletimizi Allah’ın izniyle payidar eylemesini diliyorum.

Saygılarımla,

Volkan Yaşar

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.