enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5568
EURO
34,9352
ALTIN
2.426,52
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Volkan Yılmaz” Ne Hayali Ne Nefesi Yeter”

Volkan Yılmaz” Ne Hayali Ne Nefesi Yeter”
25.02.2019
144
A+
A-

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Mimarsinan mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Partili ve MHP’li yöneticilerin de tam kadro katıldığı toplantıda Yılmaz’ın “O koltuğa 23 Nisan’da değil 1 Nisan’da oturacağım” sözleri toplantıya damga vurdu.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Meclis üyesi adayları, AK Partili ve MHP’li yöneticilerin de tam kadro katıldığı Mimarsinan mahallesi toplantısı akşama saatlerinde Mimarsinan Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

TAM KADRO KATILIM

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş ve AK Partili, MHP’li yöneticiler ile Meclis üyesi adayları tam kadro katıldı.

SİLİVRİ’DEKİ HUZURU HİÇ KİMSE TESİS ETMEDİ

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz “Silivri’ye taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun. Son günlerde bir şey tutturmuşlar Silivri’de huzurun devamı için bir 5 yıl daha istiyorlar.46 yaşındayım, Silivri’de huzurun olmadığı bir gün görmedim. Silivri’deki huzuru hiç kimse tesis etmedi. Bizler tesis ettik bu huzuru” dedi.

NE HAYALİ NE NEFESİ YETER

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Araya nifak sokmak adına Silivri’ye 300/400 bin Suriyelinin yerleştirileceğini bahsediyor. Şimdi ben buna cevap vermek istemiyorum. Bu şekilde mesnetsiz ve dayanağı olmayan bir iftiranın peşine düşecek kadar vaktim yok, çalışıyorum çünkü, Geçen gün yine bir basın toplantısında benim belediye başkanı olsam dahi, ki kabul etmiş benim belediye başkanı olacağımı, eğer belediye başkanı olursa belediyeyi o yönetmeyecek, buradan üzülerek söylüyorum seviye üslup her seferinde söylüyorum. Ama beni 23 Nisan çocukları gibi o koltuğa oturtulmakla itham ediyor. Bakınız beni ne 23 Nisan çocuğu gibi oraya oturtmaya kimsenin hayali yeter ne de bunu dillendirmeye kimsenin nefesi yeter. Ben oraya oturacağım ama 23 Nisan’da değil 1 Nisan’da oturacağım” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.