enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Volkan Yılmaz üniversite gençleriyle buluştu

Volkan Yılmaz üniversite gençleriyle buluştu
13.03.2019
211
A+
A-

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi’nde düzenlenen Liderlik ve Siyaset konulu programa katıldı. Gençlere ve Silivri’ye yönelik hedef ve projelerini anlatan Yılmaz, “Gelecek gençlerin” mesajı verdi.

Rumeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin düzenlediği Liderlik ve Siyaset konulu programa katılan Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı. Siyasi geçmişinden bahsettikten sonra güncel konulara değinen Yılmaz, Türkiye’nin içinde bulunduğu mevcut durumu ifade ederek beka hatırlatmasında bulundu. Cumhur İttifakı’nın önemini aktardıktan sonra Silivrililer ve gençlere yönelik düşüncelerini paylaşan Yılmaz, “Geleceğin Silivri’sini gençlerimizle birlikte yöneteceğiz” diye konuştu. İlçenin üniversite kenti olabilecek alt yapıya sahip olduğunu belirten Yılmaz, yeni nesil eğitim metodlarının merkezi yapılabileceğine işaret etti. Teknoloji kullanımı noktasında gençlerin hassasiyetlerine değinen Yılmaz, vaktin doğru kullanımı üzerine uyarı yaparak, “Bizim merkezimizde insan var. Silivri’de yapacağımız yatırımlar ile birlikte gençlerin iş kaygısını ortadan kaldıracak, yerel kalkınmaya önem veren bir anlayışla üretken bir belediyecilik sergileyeceğiz. Gençlerimiz sosyal, kültürel ve siyasal hayatlarında başarılı olacaklar. Çocuk çağından gençlik çağına kadar hayatı kolaylaştıran üretken ve sosyal bir belediyecilikten bahsediyoruz. Yarının yöneticileri sizler olacaksınız. Biz bunun bilincindeyiz.” diye konuştu.

Gençlik Merkezi’nin olmadığını hatırlatan Yılmaz, “Yapacağımız gençlik merkezi ile sizler kendilerini daha iyi ifade edecek ve uğraşlarınızı her platformda sergileyebileceksiniz” dedi.
Programa Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Afşın Balcı ve Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kara, Öğrenci Konseyi Başkanı Furkan Elbir, Rumeli Üniversitesi ÜNİAK Başkanı Muhammet Tayyip Tellioğlu ve öğrenciler katıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.