enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yalçın, 2. kez Başkan seçildi

Yalçın, 2. kez Başkan seçildi
17.08.2020
176
A+
A-

MHP Silivri İlçe Teşkilatının 11. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile yeniden seçilen Zafer Yalçın’ın ilçe başkanlığına seçildi.

MHP Silivri İlçe Teşkilatı’nın 11. kongresinde güven tazeleyen İlçe Başkanı Zafer Yalçın, katılımcılara yönelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Partimizin İlçe Kongresinde sizlerle beraber olmaktan kıvanç duyuyorum. Şimdiden kongremizin hayırlara vesile kılmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyor, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.

2020/08/1597646047_117794215_1510824542430599_58571186885122199_o.jpg

Milliyetçi Ülkücü Hareketin değerli temsilcileri, “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” şiarıyla 2023’ün lider ülke Türkiye’sini hazırlayacak ve 21. asrı Türk asrı yapacak olan Büyük Kurultayımıza giden yolların başlangıcı olan ilçe kongremizi gerçekleştirmek üzere buradayız.

 

Ağustos ayındayız… Ağustos ayı; Türk tarihi açısından zaferler ayıdır. Anadolu’nun kapılarının Malazgirt ile açıldığında tarih 26 Ağustos 1071’di. Erzurum Kongresi bu ayda yapıldı, Sakarya Meydanındaki kahramanlık bu ayda yazıldı. Ağustos kutlu bir aydır. Zaferler ayı olan Ağustos’ta, İlçe Kongremizi yapıyor olmamızın derin manaları olsa gerek. Hayırlı olsun. Kutlu Olsun! Bu vesileyle coğrafyayı şehit kanlarıyla vatan kılan aziz ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinde İstanbul’da Milliyetçi Hareket Partisi açısından bir ilk gerçekleşmiş ve kendisiyle gurur duyduğumuz Volkan Yılmaz, Milliyetçi- Ülkücü kimliği ile Silivri Belediye Başkanımız oldu. Geride bırakılan yaklaşık bir buçuk yıllık süre içerisinde yapılan hizmetleri burada ilçe kongremizde anlatmaya ve sıralamaya gerek görmüyorum. Gözü ve gönlü açık olan her bir Silivrili hemşerilerimizin farkında olduklarını biliyorum. İnanıyorum ki yarınların Silivri’si dünün Silivri’sinden, çok daha iyi olacak, burada yaşayanlar daha mutlu olacak.

Bu vesile ile öncelikle Cumhur İttifakının oluşmasında, dolayısıyla Silivri seçimlerine Cumhur İttifakı olarak katılmamızda en büyük pay sahibi olan başta Genel Başkanım Devlet Bahçeli’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bütün bir seçim süresince bir ve beraber olarak çalıştığımız AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarına ve değerli İlçe Başkanları Mutlu Bozoğlu’na, seçilen ve seçilemeyen Belediye Meclis Üyesi adaylarımıza MHP bütün yönetici ve üyelerine, Ülkü Ocakları mensuplarımıza, oy vermiş ve vermemiş bütün hemşerilerime, Milliyetçi Hareketin yerel yönetim anlayışını şehrimizde uygulama imkan ve fırsatını bizlere verdikleri için teşekkür ve şükranlarımızı arz ediyorum.

Sözlerime burada son verirken ilçe kongremizin vatanımıza, milletimize ve Türk ün şanlı bayrağına selam durmanın hayalini kuran tüm coğrafyalara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle kurucu Genel Başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’i ve Ülkücü Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Benimle birlikte üç yıl boyunca gecesini gündüzüne katarak çalışmış olan teşkilat mensuplarımıza ve burayı şereflendiren değerli katılımcılara şükranlarımı sunuyor, hepinizi Cenab-ı Allah a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun. Ne Mutlu Türk’üm diyene.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yörünge

REKLAM ALANI