enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5519
EURO
34,9369
ALTIN
2.443,57
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yalçın’dan, Jet Yanıt Gecikmedi

Yalçın’dan, Jet Yanıt Gecikmedi
20.01.2022
113
A+
A-

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İyi Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik’in bir gazetede yaptığı röportaja  cevaben İlçe Başkanı Zafer Yalçın’dan, yanıt gecikmedi. 

Zafer Yalçın’ın yaptığı yazılı açıklama şu şekilde;

” İP’in Silivri İlçe Başkanı Refik Bek bir gazeteye röportaj vermiş, yine üstüne vazife olmayan söz ve söylemlerde bulunmuş.
MHP’den kopmalar olduğunu, kopanların da İP tarafına geçtiğini ifade etmiş. Bunu söylerken de “yüzde 80’i bize geliyor” demiş.

Martavalı bırak Sayın Refik Bek!

Senin siyasi ederin ne ki sen Milliyetçi Hareket Partisine gömlek biçiyorsun, “Oradan kayan bize geliyor” diyebiliyorsun.

Sen önce MHP’ye gömlek biçeceğine, partinin giydiği ihanet elbisesinin hesabını ver.

Sizin işbirliğine tutuştuğunuz siyasi odakların kimler olduğuna cümle âlem şahit. “Milliyetçi muhafazakar, demokrat, Atatürkçü laik bir yapımız var.” diyerek bu ayıbınızı örtemezsiniz. Siz Türk milletinin en hassas olduğu değer ve inançları istismar ederek siyasi puan peşine düşen zavallısızınız. MHP camiasına fitne saçma çabalarınızın farkındayız. İnancı düşük, kişisel menfaatleri yüksek fosil takımına bakıp genel bir algı oluşturmaya çalışmak, sizin gibilerin işi. “2008 yılında siyaseti noktaladım ve kenara çekildim” diyorsun ama günün şartlarına göre renkten renge girmeyi, daldan dala konmayı marifet sayıyorsun. Son olarak sana tavsiyemiz, röportajdaki sözlerinden anlaşıldığı gibi işbirliği yaptığınız siyasi partilerin yerel aktörleriyle cambaza bak oynayıp, onların siyasi kariyerlerine kafa patlatmanız yönündedir.” ifadelerine yer verdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.