enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2567
EURO
35,0384
ALTIN
2.435,59
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Saadet Partisi İSKİ ve İGDAŞ’ı Ziyaret Etti

Saadet Partisi İSKİ ve İGDAŞ’ı Ziyaret Etti
25.08.2015
117
A+
A-

Saadet Partisi Heyeti ilk olarak, İSKİ Silivri Şube Müdürü, Faruk Dikmen ve İSKİ Personelini ziyaret etti. İSKİ’nin 1994 yılı öncesindeki talihsiz durumuna değinen Kadir Tokalı, ‘‘İSKİ büyük atılımı ve hizmeti 1994 yılından sonra Milli Görüş Belediyeciliği ile gerçekleştirmiştir’’ dedi ve Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer’in seçim projelerinden olan, Su Faturalarında %50 indirim yapacağı müjdesini paylaştı. İSKİ Şube Müdürü Faruk Dikmen ise İSKİ’nin Silivri’deki altyapı durumu ve arıtma tesisleri ile ilgili bilgileri paylaşarak, Saadet Partisi heyetine başarılar diledi.

İSKİ ziyaretinden sonra son kurum ziyaretini İGDAŞ’a yapan Saadet heyeti, İGDAŞ Silivri Şube Şefi Mustafa Güler ile İGDAŞ Personelini ziyaret ettiler. Saadet Partisi heyetine başarılar dileyen Mustafa Güler, İGDAŞ’ın Silivri’de çok yeni bir kurum olmasına karşın, şube güzelliği ve Müşteri memnuniyeti bakımından ilk sırada olduğunu dile getirdi ve ‘‘Bu başarı, İGDAŞ’ın müşteri odaklı hizmet kalitesiyle mümkün olmuştur’’ dedi. Milli Görüş Camiasında İGDAŞ’ın önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Kadir Tokalı ise, ‘‘İnşallah 10 yıldır ara verdiğimiz hizmetleri milletimizin desteğiyle 30 Mart’tan sonra, yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile devam ettireceğimize inanıyorum’’ dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.