enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5457
EURO
34,8770
ALTIN
2.440,85
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yeni Mahalle’de Yer Gök Özcan Işıklar..!

Yeni Mahalle’de Yer Gök Özcan Işıklar..!
28.03.2019
106
A+
A-

Seçim çalışmalarına Yeni Mahalle’de gerçekleştirdiği miting ile devam eden Başkan Işıklar: “Bu mahalleyi ilk defa bu kadar kararlı ve heyecanlı görüyorum, Silivri kararını vermiş!” dedi.

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala mahallelerde coşkuyla kucaklanmaya, halk buluşmaları gerçekleştirmeye devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Yeni Mahalle’de buluşmasında kadın, erkek 7’den 70’e büyük kalabalıklarla karşılandı. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Mahalleli meclis üyeleri Saadet Gençoğlu, Süheyl Kırkıcı, Vahap Aras, Cabbar Doğan, Erkan Umuç, Zelal Geçgel,  ile belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı toplantıda mahalle sakinleri Başkan Işıklar’ı ‘Silivri’nin Gururu’ sloganlarıyla karşıladı.

Işıklar: “Ötekileştirmeyi, Ayrımcılığı Aştık Biz Silivri’de, Büyük Bir Aile Olduk..!”

Işıklar coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Silivri’nin gururu sizlersiniz. Bu mahalleyi ilk defa bu kadar kararlı ve heyecanlı gördüm. Yeni Mahalle kararını vermiş..! Bu huzur sandıklardan da çıkacak, haydi kalkın diyeceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi burada buluşturan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizi kardeş yapan, bizi aile yapan değerlerimiz, bu birlik beraberlik birilerini rahatsız ediyor..! Televizyonda görüyorsunuz ötekileştirme ayrıştırma ama biz Silivri’de bunları aştık biz büyük bir aileyiz. Sizlere bakınca Ağrı’yı, Kars’ı, Muş’u, Silivri’yi görüyorum. Bıktık artık ön bahçeden arka bahçeden biz Silivri’nin büyük ailesiyiz. Biz huzur, çoluk çocuğumuzun geleceğini istiyoruz. 31 Mart’tan sonra eski Türkiye olmayacak!

“Sizden ricam; içimize yolculuk yapalım”

Silivri’de biz kendi tırnaklarımızla bir yere kadar getirdik. Spor salonunu, yollarını, mahalle evlerimizi yaptık yetmez.. Burada dertliyiz, inşaat yapamıyoruz, planlar bitmiyor, geciktire geciktire bugüne geldiler, yaptırmayarak, engel olarak siyaset yapılmaz işte bu siyasi bakışa son vereceğiz. Sizden bir isteğim daha var, içimize yolculuk yapmamız lazım. Geleceğimizi kuracağız ama geçmişi de unutmayacağız. Giyimi kuşamı, kimliklerimizi derneklerimizle yaşatacağız. Bir halı düşünün rengârenk iplikler, halı bir tane işte o halı tüm memleketimiz, içindeki renkler bizleriz.

“Esenyurt olmak istemiyoruz, huzur istiyoruz!”

Korkuyu, yoksulluğu, yalnızlığı sileceğiz.. İşte o yüzden koruduk bu ilçeyi. Termik santral buraya, çöplük buraya, yağmacıların hepsinin gözü burada. Bu topraklar bizim çocuklarımızın, yağmacıların değil. Bu dönem Büyükşehir ile beraber yapacağız. Ekrem kardeşimiz ile birlikte başaracağız. Esenyurt’u görüyorsunuz hizmet var mı? Silivrimiz öyle mi.. İstemiyoruz Esenyurt’taki betonu, demiri biz huzur istiyoruz, huzur..!

“Planlı büyüyerek, inşaatlarımızı da yapacağız..”

Bizi ezan düşmanı, devlet düşmanı ilan ettiler. Biz bu ülkenin 81 milyonu olarak her bir karış toprağına ortağız. Silivri’ye su yok! Neden biz Sırbistan belediyesi miyiz? İşte bu ayrıma son vereceğiz. Kinle, nefretle düşmanlıkla bakarsanız bunun arkası yoksulluk.. Biz Silivri’yi hep beraber yöneteceğiz. Silivri’ye 10 senedir gözümüz gibi baktık. Medeniyetimizi, geleneklerimizi unutmasın çocuklarımız, yaşatacağız. Planlı büyüyerek, inşaatlarımızı da yapacağız, üreteceğiz, balık tutmayı da öğreteceğiz..

“Oyuna gelmeyeceğiz, oyları bölmeyeceğiz!”

Bu mahallede bu heyecanı ilk defa gördüm. Sizlerle gurur duyuyorum. Burayı İstanbul’un çöplüğü yapmak istiyorlar. Burayı koruduk diye cezalandırılmak isteniyoruz. Toprak diyen, barış, kardeşlik diyen herkesin insanca yaşadığı bir Silivri diyen, iş, aş, üniversite, sağlık, anne, çocuk, gelecek diyen başka aday var mı? Sandıklara sahip çıkacağız. Bu huzuru bozmak isteyenlere, oyunu gelmeyeceğiz oylarımızı bölmeyeceğiz..!”

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.