enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
ALTIN
2.497,83
BIST
9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz, “Her mahalleye ücretsiz kreşler yapacağız’

Yılmaz, “Her mahalleye ücretsiz kreşler yapacağız’
12.03.2019
122
A+
A-

Kavaklı’da kadınlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Her mahalleye ücretsiz kreşler yapacağız. Kreş ücretiyle maaşının arasına sıkışan bir anne kalmayacak” mesajı verdi.

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi kadınlarıyla bir araya geldi. Eyüpoğlu Pide Salonu’nda birlikte sabah kahvaltısı yapan Yılmaz, kadın ve çocuklara yönelik projelerini dile getirdi.

“Seçim çalışmalarımızda nerede olursam olayım, nerede konuşursam konuşayım, konuşmamın büyük bir bölümünüz siz hanımefendilere ayırıyorum” diyerek söze başlayan Yılmaz, şöyle devam etti: “Çünkü bu hamaset değil, nutuk değil. Hanımefendiler başımızın tacıdır. Sizlerin olduğu her yerde çiçekler açılıyor, her yer derli toplu duruyor. Sizlerin olmadığı her yer keşmekeş ve dağınık. İyi ki varsınız, iyi ki bizlerlesiniz. Sizlerle beraber yürüyeceğimin sözü veriyorum. Çıktığım bu yolda en büyük destekçilerim hanımefendiler. Sizlerin gözlerinin içine baktığımda en büyük kaygıların çocukları olduğunu görüyorum. Ben sizin çocuklarınızla marka şehirleri beraber oluşturacağım.”

SİLİVRİ’Yİ BÜTÜNCÜL BİR ANLAYIŞLA YÖNETECEĞİZ
Yılmaz, “Hanımefendilerin şiddet görmediği, şiddet uygulayanların çok ağır cezalar çarptırıldığı bir Türkiye arzuluyorum” diyerek sözlerine devam eden Volkan Yılmaz, kadınların sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın içine daha fazla girilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Silivri’ni bunu başarabileceklerini kaydeden Yılmaz, “Sizleri sosyal hayatın içine daha fazla katacağız. Daha fazla kültürel hayatın içinde olacaksınız. Ama en önemlisi ekonomik ve siyasal hayatın da içinde olacaksınız. Kadınlarımızın önemini her defasında söylüyoruz. Biz sözde değil özde bir anlayışla hassasiyetlerimizi ifade ediyoruz. Her mahalleye ücretsiz kreşler yapacağız. Kreş ücretiyle maaşının arasına sıkışan bir anne kalmayacak. Silivri’yi bütüncül bir anlayışla yöneteceğiz ve köyleri unutmadan, beldeleri unutmadan, tüm hanımefendilerin imkanlarına sunulacak hizmetler yapacağız. Onları sosyal hayatın içine dahil edeceğiz.” diye konuştu.
Fikir alışverişi yapılan toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.