enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz, “Kıskananlar çatlasın”

27.03.2019
142
A+
A-

Gümüşyaka mitinginde metro, sağlık ocağı, E-5 üzeri meydan projesi, mahalle konağı, kreşler, gençlik merkezi, yöresel pazar ve birçok proje yapacaklarını söyleyen Volkan Yılmaz, “Bu kalabalığı ve bu projeleri duyan kıskanıyor. Kıskananlar çatlasın” diye konuştu.

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Gümüşyaka açık hava mitingi yaptı. Yüzlerce mahallelinin katıldığı mitingde coşkuyla karşılanan Yılmaz, projelerini anlatarak “Silivri marke kent olacak, Gümüşyaka gıpta ile bakılan bir mahalle olacak” mesajı verdi.
Yılmaz’a, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu ve partililer eşlik etti. Meşalelerle alana giren Yılmaz’a sevgi gösterisi yapıldı.
Her konuşmasında olduğu gibi kadınlara yönelik projelerini anlatarak sözlerine başlayan Volkan Yılmaz, “Değerli hanımefendiler, sizlerle beraber yol yürümekten şeref duyuyorum, gurur duyuyorum. Sizler olmazsanız hiçbir iş başarıya ulaşmaz. Başkan seçildiğimde de Silivri’yi beraber yöneteceğiz. Tüm Silivri’yi unuttukları gibi Gümüşyaka’yı da hanımefendileri de, gençleri de, çocukları da unuttular. 10 yıldır unuttular. Ama sizleri unutanları Pazar günü siz de unutmaya var mısınız?” diye konuştu.
Yılmaz, her mahalleye yapılacak ücretsiz kreşler ile çocuklara eğitim vereceklerini belirterek, “Anneler artık çocuklarının kreş eğitimi ve iş hayatı arasında sıkışıp kalmayacak” dedi.

KISKANANLAR ÇATLASIN
Yılmaz, coşkulu kalabalık için “Silivri’yi kuşatmaya geliyoruz. Sevgiyle, aşkla, samimiyetle hizmet için kuşatacağız. Bu kalabalığı görenler kıskanıyor. Bu hizmetlerimizi duyanlar kıskanıyor. Kıskananlar çatlasın. Gümüşyaka kararını vermiş” dedi. Partizanlık yapmadan, kimseyi ayırmadan ve ötekileştirmeden liyakatı dikkate alarak hizmet ehli kadrolarla Silivri’yi yöneteceklerini söyleyen Yılmaz, “31 Mart akşamından sonra hizmet hasretine son vereceğiz” şeklinde konuştu.

BENİM AKLIM SİLİVRİ’DE OLACAK
Göreve geldiğinde Silivri için dertlenen bir belediye başkanı olacağının altını çizen Volkan Yılmaz, “Çıkmışlar sizden 5 yıl daha görev için oy istiyorlar. 10 yıldır Silivri’yi unutan, Gümüşyaka’yı unutan bir 5 yıl daha hatırlar mı? Hatırlamaz. Akılları Silivri’de değil çünkü. Nerede olduğunu size bırakıyorum” dedi.

METRO, SAĞLIK OCAĞI, KARAYOLUNA MEYDAN PROJESİ
Yılmaz, projelerini anlattığı konuşmasında büyük alkış aldı. Gümüşyaka’yı İstanbul’un gıpta ile bakacağı bir kent yapacaklarını söyleyen Yılmaz, şöyle devam etti:

“Önceliğimiz şehir planı olacak. Düzenli ve iyi planlanmış bir Gümüşyaka oluşturacağız. Mahallenin en önemli sorunu, trafik kazalarının yaşandığı E-5 Karayolunu bat-çık projesi ile yer altına alacağız. Üstünü de kent meydanı yaparak bu bölgeyi kuzey ve güneyi birleştireceğiz. Bu meydanda hanımlarımız el işi ürünlerini satabilecek, üreticilerimiz yöresel ürünlerini buralarda satacak. Bitmedi… Sağlık ocağı yok, yapacağız. Spor sahası yok, yapacağız. Sadece kadınlara özel çay evi yapacağız. Mahalle konakları, gençlik merkezleri, güvenli mesire alanları ve yine en önemlisi metro yapacağız. Gümüşyaka’dan Tüyap 37 dakika olacak. Seymen’e kaplıca yaparak İstanbul’da tek olacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım bey ile yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”
Yılmaz, konuşmasından sonra vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.