enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz: “Partizanlık yok, liyakata önem vereceğim”

Yılmaz: “Partizanlık yok, liyakata önem vereceğim”
29.03.2019
118
A+
A-

Kiptaş 2 sakinleriyle buluşan Volkan Yılmaz, “Belediyeyi kazanınca personeli işten çıkaracak” şeklindeki iftiralar için net konuştu: “Bir anneyi bir babayı işsiz bırakmak benim ne haddime! İmana izana vicdana sığar mı? Liyakat sahibi ve dürüst her personelle çalışmaya devam edeceğim.”

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Kiptaş 2 Konutları mitinginde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın eşlik ettiği mitingde konuşan Yılmaz, “Artık ayağa kalkıp koşma zamanı. Benimle beraber koşmaya var mısınız?” vurgusunda bulundu.
Silivri’nin hizmetten yoksun bir kent haline dönüştürüldüğünü söyleyen Yılmaz, şöyle devam etti:
“Bakın Silivri’nin buna ihtiyacı var. Silivri’nin artık ayağa kalkıp koşmaya ihtiyacı var. Silivri 10 yıldır geriye gitti. Peki sizler buna layık mıydınız? Hayır. Silivri’nin yerinde sayması kabul edilebilecek bir şey değil. 31 Mart’ta yerinde sayan Silivri’yi çöpe atıyoruz. Barışın, kardeşin, beraberliğin tahsis edildiği bir Silivri’de hizmet yolculuğuna başlıyoruz. Yeni bir Silivri’de, İstanbul’daki 39 ilçede pırlanta gibi parlayacak marka bir kent inşa edeceğiz.

SİLİVRİ’Yİ MARKA KENT YAPACAĞIZ
Hayal etmezseniz başaramazsınız, hayat etmezseniz yapamazsınız. Biz hayallerimizin peşinde gidiyoruz. Türkiye’de marka kentten bahsediyoruz. Bu şehri marka yapacağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılını ifade eden 2023 yolunda 23 dev proje dedik. Silivri’nin bu projelere ihtiyacı var. Kültür merkezi yok, kent parkları yok, yat limanı yok, sosyal tesisler yok, kreşler yok, spor alanları yok, yok yok yok!

SİLİVRİSPOR NEDEN SÜPER LİG’DE OLMASIN?
Silivrispor 1957 yılında kurulmuş ilçemizin gözbebeği. Ben Silivrispor’da 1 yıl forma terletmiş bir kardeşinizim. Biraz önce Alibey Mahallesi mitinginde Silivrispor yok dedim. Silivrispor yok derken, sporu geliştirmeyi, desteklemeyi akıllarından çıkarmış bir zihniyetten bahsettim. Bir parametremiz de Silivrispor. Trabzon denilince akla Trabzonspor geliyor. Silivri denilince neden Silivrispor akıllara gelmesin, neden Silivrispor Süper Lig’de olmasın? Fedakar bir yönetim var. Allah yardımcıları olsun, ben takımın ligde kalacağına inanıyorum. İnşallah daha güzel günlerde büyük zaferleri yakalayacağız.

PROJELERİ ANLAMLI KILAN SİZLERSİNİZ
Silivri’de birçok hizmet yapacağız ancak bu hizmetleri anlamlandıran en büyük etken insandır. Eğer bu şehir yaşanılabilir kent değilse önemi yok. Mutlu aile, mutlu çocuk, mutlu yaşam dedik. Çünkü insanı merkeze alan bir anlayışla hizmet yapmak zorundayız. Herkesin birbirleriyle sohbet eden, birbirlerine selam veren bir Silivri hayal ediyorum.

SİLİVRİ’DE BEMBEYAZ YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ
Silivri’yi çarşı meydanından ve sahilden gören anlayışa zihniyete itiraz edin. Köyleri unuttular, mahalleleri unuttular, sizleri unuttular. 31 Mart günü sizi unutanları siz de unutun gitsin. Yeni bir sayfa açacağız. Bembeyaz, pırıl pırıl bir sayfa. Silivri yazacağız. Üretken belediyecilik, gönül belediyeciliği yazacağız.”

DELİ SAÇMASI İFTİRALARA CEVAP VERMİYORUM
Hakkında iftira atan kişilere atıfta bulunarak sözlerini sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Silivri’deki huzur ve hoşgörü kültürü zarar görmesin diye birçok şeyi görmezden geliyorum. Atılan iftiralara, deli saçması iftiralara cevap vermiyorum. Ama cevap verilmesi gereken şeyler var mı var. Bir teyze dedi ki, ‘Oğlum sakın gittiğin çizgiyi bozma. Sen 5 adım önde gidiyorsun cevap verme. Sen koş onlar arkandan konuşmaya devam etsin’ dedi. Ben çalışıyorum, Silivri’yi düşünüyorum, onlar konuşmaya devam etsin. Çünkü benim cevap vermeye vaktim yok. Bakın ben 1 Nisan’da Silivri’nin belediye başkanıyım. Ama iş bitmiyor. Esas o zaman başlayacak asıl koşma. 5 yıl boyunca beraber koşacağız” dedi.

ŞUNLARI YAPTIK DİYEBİLECEKLERİ BİR ŞEY YOK
Yılmaz, “huzur” kelimesini kullananları eleştirerek, “Sizden huzurun devamı için oy istiyorlar. 10 yıl şunları şunları yaptık diyecekleri bir şey yok, bir 5 yıl daha oy istiyorlar. İçi boş ucu açık huzurun devamı için oy istiyorlar. Allah aşkına huzur ne benim ne sensin, huzur Silivri’nin ta kendisidir. Huzur kimsenin tekelinde değildir. Huzur, bu meydanı kocaman yürekleriyle dolduran Silivrililer” şeklinde konuştu.

BİR KİŞİYİ İŞSİZ BIRAKMAK BENİM NE HADDİME!
Belediye başkanı seçilince belediye çalışanlarının işten çıkarılacağına yönelik iftira atanlara da cevap veren Yılmaz, “Volkan Yılmaz belediye başkanı olunca herkesi işten çıkartacak diyorlar. Bir, benim ehliyet liyakat çerçevesinde, işini doğru yapan dürüst yapan her kardeşimle dini inancı, siyasi yapısı, etnik yapısı ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğim. Çünkü onların her birinin ailesinin kahramanı olduğunu biliyorum. Bir anneyi bir babayı işsiz bırakmak benim ne haddime. İmana izana vicdana sığar mı? Onun için Silivri Belediyesi’nde çalışan kardeşlerime söylemek istiyorum, ehliyet sahibi olan ve benimle beraber hizmetkar olmaya gelen her arkadaşımla çalışacağım. Kimse kusura bakmasın, böyle korku imparatorluğu kurmaya çalışmakla, insanlar arasına fitne fesat salmaya çalışmakla kimse uğraşmasın. Şunu da hatırlatmak istiyorum, ben koşarken arkamdan yürüyen kimse istemiyorum, oturan hiç istemiyorum. Bir diğer kriterim var, herkese açtığım belediye kapısını hiçbir personelin kapatmasına izin vermeyeceğim. Size açtığım kapıyı kapatmaya çalışanlar olursa bedelini ödeyecekler” dedi.
Konuşmadan sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Yılmaz başka bir toplantı için alandan ayrıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.