enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6014
EURO
34,8276
ALTIN
2.504,60
BIST
9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Türkü Bacı’dan, Muhteşem konser

Türkü Bacı’dan, Muhteşem konser
23.12.2019
127
A+
A-

Silivri’mizin sevilen ve yetenekli koristlerinden, nam-ı diğer Türkü Bacı Filiz Denizhan, Türkü Gecesi konserinde konuklarına muhteşem bir türkü ziyafeti sundu ve davetlilerin beğenisini topladı.

Türkü Bacı Filiz Denizhan, 20 Aralık 2019 Cuma akşamı, Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi’nde sunduğu Türk Halk Müziği Konseri ile türkü severlerle buluştu. Siyasetçi, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı konserde Filiz Denizhan ve saz ekibi, nesilden nesle aktarılan, Türk kültürünün en büyük zenginlilerinden olan türkülerimizi başarıyla yorumlayarak konukların takdirini aldılar. İlçemiz eğitimcilerinden Eyüp Can Balaban’ın sunuculuğunu yaptığı Türk Halk Müziği Konseri, izleyenleri mest etti. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu koristlerinden olan Filiz Denizhan’ın konseriyle ilgili koro şefi müzisyen İbrahim Orçin, “Birlikte onlarca konser verdiğimiz sevgili koristlerimden Filiz Deniz ve saz ile eşlik eden meslektaşlarımı tebrik ederim. Türkülerin nesilden nesile doğru şekilde aktarılma adına bu özel konserin hazırlanmasında emekleri geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” paylaşımında bulundu.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, sahnedeki insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, sahnedeki insanlar ve müzik enstrümanı çalan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, sahnedeki insanlar

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Süheyl Kırkıcı dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.