enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5180
EURO
34,7833
ALTIN
2.420,34
BIST
9.750,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz, “Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız”

Yılmaz, “Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız”
12.03.2019
112
A+
A-

Gümüşyaka mitinginde konuşan Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Sebze ve meyveler Antalya’dan değil, bu topraklardan üretilecek. İş demek aş demek. Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, bu akşam Gümüşyakalı hemşerileriyle buluştu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti ve MHP kadın kolları yönetimi ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte katıldığı Gümüşyaka mitinginde yoğun ilgiyle karşılanan Yılmaz, yapılacak projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istedi. “Sözüm sözdür” diyerek hizmetlerini dile getiren Yılmaz, Gümüşyaka’nın unutulan bir mahalle olmaktan kurtulacağının vurgusunu yaptı. Mahalle konağı projesinden sahil düzenlemesine, yolların yenilenmesinden trafik düzenine, yöresel ürünler pazarından imar planlarına kadar çok sayıda hizmetinden bahseden Yılmaz, özellikle Gümüşyaka – Beylikdüzü Tüyap arasının metro hattı ile 37 dakikaya ineceğinin altını çizdi.

SİZİ UNUTANLARI 31 MART’TA SİZ DE UNUTUN

Yılmaz, “Biz kendimizi görevli addettik. Hizmete geliyoruz, hizmetkar olmaya geliyoruz. Belediyenin unuttuğu köyleri beldeleri hizmetle kavuşturmaya geliyoruz. Silivri’yi çarşıdan ve sahilden ibaret gören anlayış sizi yönetmeye layık değil. Siz Gümüşyaka’yı unutamazsınız! Unutursanız Gümüşyaka size öyle bir tokat vurur ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Böyle bir şey yok. Silivri’yi unutmak yok, Bekirli’yi unutmak yok, Sinekli’yi unutmak yok! 31 Mart akşamı sizi unutanları siz de unutun” dedi.

ULAŞILABİLİR BİR BAŞKAN OLACAĞIM

Silivri’de yaşayan herkesin tüm hizmetlerden yararlanmaya layık olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti: “Ulaşılmayan bir belediye başkanı değil, ulaşılabilir bir başkan olacağım söz veriyorum sizlere. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı büyük buluşmayı gerçekleştireceğiz. Gümüşyaka’mız çok önemli bir konuma sahip. Civar bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız buraya hafta sonları tatile dinlenmeye gelecek bir mahallemiz. Yöresel ürünlerin satışının yapılacağı, el ürünlerinin satışının yapılacağı kültürel bir pazar yapacağız. Hayallerim var. Koşan bir ekiple geliyorum. Arkamda yürüyen kimse istemiyorum. Yürüyenler de benimle koşmak zorunda kalacaklar.” SİLİVRİ’Yİ

İSTANBUL’UN GIDA ÜSSÜ YAPACAĞIZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte mega projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Yılmaz, “Binali Yıldırım başkanımızla birlikte çok önemli hizmetler yapacağız. Hazır olun! Gümüşyaka Tüyap arasında metro yapacağız. 2 buçuk saat 37 dakikaya iniyor. Binali bey dediği zaman yapar. 20 milyon İstanbul’un gıda ve hayvancılık üssü olarak Çatalca ve Silivri seçilip buraya ciddi bir proje yapılacak. Sebze ve meyveler Antalya’dan değil, bu topraklardan üretilecek. İş demek aş demek. Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız. Klassis Golf sahasının olduğu yerde çıkan kaplıca suyu ile termal bir tesisi ilçemize kazandıracağız. Fizik tedavi merkezi olarak hizmete sunacağız” diye konuştu. Yılmaz, konuşma yaptıktan sonra Gümüşyakalı hemşerileriyle bir süre sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.