enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadıköy Halkından Tahir Sert’e Coşkulu Karşılama

Kadıköy Halkından Tahir Sert’e Coşkulu Karşılama
25.08.2015
94
A+
A-


Programa 3.Bölge Milletvekili Ünal Kaçır, AK 
Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İBB Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, SKM Başkanı Filiz Güler, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, Önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, , Ortaköy eski Belediye Başkanı Erdinç Tabak, Kadıköy Mahalle Muhtarı Nihat Erol, AK Parti Kadiköy Mahalle Başkanı Ahmet Süren, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da katıldı.

VATANDAŞLARIMIZIN DERDİ İLE DERTLENDİK

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bizler AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana halkımızın refah düzeyini arttırmak için çalıştık. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giderek, vatandaşlarımızın derdi ile dertlendik. Biz birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmadık. Aday adaylığı sürecinde de belediye meclis üyesi listelerinin belirlenmesi sürecinde de partimizin bütünlüğünü bozulacak sananları, hayal kırıklığına uğrattık. Çünkü biz, Atatürk üzerinden siyaset yapmıyoruz. Biz kirli siyaset peşinde koşmuyoruz. Bizim amacımız halkımıza en güzel hizmetleri getirmek. Bugün sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. İnşallah 30 Mart’ta sizlerin desteği ile AK Belediye anlayışını yeniden Silivri ile buluşturacağız” dedi.

SORUNLARINIZI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ

Kadıköy Mahallesinin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların güzel projeler ile ortadan kalkacağının sözünü veren AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “ben 3 dönem Çanta, 1 dönem de Beylikdüzü’nde belediyecilik alanında tecrübe edindim. Aday olduğumda amacım bu topraklara olan vefa borcumu ödemekti. Ben sizlerin evladıyım. Burası da benim bir evim. Her zaman Silivri’mizin, Kadıköy’ümüzün daha ilerilere gitmesi için çalışacağım. Sizlerin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları çözmek için gerekli projeleri yapacağız. Bugüne kadar AK Parti döneminde Silivri’ye getirilen hizmetleri biliyorsunuz. Hüseyin Turan başkanımız, gecesini, gündüzüne katmış ve Silivri’mize doğalgaza, belediye binasına, adliye sarayına, devlet hastanesine kavuşturmuştur. Şimdi biz kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz.”

AK BELEDİYE DEMEK HİZMET DEMEKTİR

“İmar sorunlarınız çözülecek. Silivri’de gençlerimiz kültür merkezine kavuşacak ve sanatla bağları güçlenecek. Kapalı spor komplekslerimiz de olimpik yüzme havuzumuz ve buz pistlerimizi halkımızın hizmetine sunacağız. Trafik ve park yeri sorunlarımız katlı otopark

projelerimiz sayesinde ortadan kalkacak. En önemlisi de Silivri’ye metro gelecek, devlet üniversitesi gelecek. 5 yıldır Silivri’ye vaatler verip, hiçbir hizmet kazandırmamış, 5 yılda 20 yıl şehrimizi geriye götürmüş bir belediyenin yerine, mega hizmetlerle Silivri’yi kalkındıracak bir AK Belediye anlayışı gelecek” dedi. Program AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert’in katılımları ile destek olan vatandaşlarımıza teşekkür etmesi ve Kadıköy Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın alkışları eşliğinde noktalandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.