enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4768
EURO
34,9560
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Zeytinburnu’nun güneş gibi parlayan kızları var

Zeytinburnu’nun güneş gibi parlayan kızları var
30.12.2021
226
A+
A-

Zeytinburnu Telsiz kadın futbol takımına İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilatından anlamlı destek geldi.

Zeytinburnu hem geçmişindeki spor başarıları, hem de bugün spor konusundaki yenilik ve başarıları ile ön plana çıkmaktadır. Zeytinburnu’nun tek kadın futbol takımı olan Telsiz kadın futbol takımı da bu anlamda önem teşkil etmektedir.

İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilatı da gençlerimize birçok alanda destek olduğu gibi, spor alanında da desteklerine devam etmektedir. İlçe olarak Telsiz kadın futbol takımının gerekli bazı spor malzemelerini temin ederek güzel bir programla futbol takımına takdim etmiştir. Programa ayrıca İl yöneticileri Sn. Fatih Oğuz ve Sn. Ayşe Öner’de katıldı.

Bu güzel programda İyi Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan HOŞBEN ise şu açıklamalarda bulunmuştur: ‘’ Zeytinburnu’nda kızlarımızın var olmaya çalıştığı bu spor dalında bizde elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Kızlar naz makamıdır, o yüzden naz makamını el üstünde tutup hak ettiği yerlere ulaşmalarında yardımcı olacağız”.

Aynı zamanda İyi Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Emre KUNDAKÇIOĞLU da yaptığı açıklamalarda: ‘’ Futbolun sadece erkeklere özel bir spor olmadığını, hem buradaki hem de diğer takımlardaki kızlarımız gösterdikleri çaba ve başarı ile kanıtlamışlardır. Bizde İyi Parti olarak bu konuda desteklerimizi tüm olumsuzluklara rağmen sonuna kadar vereceğiz.’’ dedi.

Kaynak : Yeniçağ

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.