enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2620
EURO
34,7145
ALTIN
2.396,86
BIST
10.282,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

3. Lig Kulüpleri Terim’le Buluştu

3. Lig Kulüpleri Terim’le Buluştu
25.08.2015
105
A+
A-

Spor Toto 3.Lig kura çekiminin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen yemekte Spor Toto 3.Lig kulüplerinin başkanları ve yöneticileri Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim’le bir araya geldi.

Etiler Yüzevler Kebap’ta verilen yemekte Terim kulüplerin sorunlarını can kulağıyla dinledi.


Terim yeni sezondan itibaren 3.Lig kulüplerinin maçlarını daha sık izleyeceğini söyledi.

 Kulüp temsilcilerinin de Terim’le fikir alışverişi yaptıkları, Terim’in de kendisiyle görüşen kulüp yöneticilerine büyük bir yakınlık gösterdiği gözlendi. 

Terim’le aynı masada oturan kulüplerden biri de bölgemiz takımlarından Silivrispor oldu.

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yönetim kurulu üyeleri Terim’le Silivrispor üzerine uzun süren koyu bir sohbet yaptı.

Sohbet sırasında Terim’in Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’a yakın bir ilgi gösterdiği gözlendi.

Sohbetin ardından Federasyon yetkililerinden de tesisleşme projelerine destek istedi. Federasyon yetkililerinin de Silivrispor’a her türlü desteği vermek için yeşil ışık yaktığı, kulüp başkanı Atun’un da önümüzdeki aylarda hayata geçirmek istedikleri projenin bir örneğini Federasyona teslim ederek bütçe konusunda destek isteyecekleri belirtildi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.