enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKGÜN DURU YÖNETİMİ ZEHİR ZEMBEREK!

AKGÜN DURU YÖNETİMİ ZEHİR ZEMBEREK!
16.11.2022
83
A+
A-

Silivrispor Başkanı Akgün Duru, yönetim kurulu üyeleriyle beraber bir basın toplantısı düzenleyerek Volkan Yılmaz ile aralarında süren polemiği bir üst noktaya taşıdı. Canlı yayınlanan toplantıda konuşan Başkan Akgün Duru açtı ağzını yumdu gözünü!

“BİZE SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN BU YIL 150 BİN LİRA NAKİT, 11 BİN LİRA DA MARKET FİŞİ VERİLDİ. SİLİVRİSPOR’UN YENİ LOJMANININ MALİYETİNİ BİZE FATURA EDEMEZSİNİZ! SİLİVRİ BELEDİYESİ 3 MİLYON HARCAMIŞSA ÇOK HARCAMIŞ, ÇELİK KONSTRÜKSİYON TAŞIMA BİR TESİS DEĞİL, İÇİNDEKİ TABAK ÇANAĞI DAHİ SPONSORLAR KARŞILADI.

Tesisin yapımının ve yıkılmasının konuşulması. Tesis dediğimiz de lojman. Sadece lojman orası. Evet orası yıkıldı. Sayın Başkan en son “Ben yıkmadım, hükümet yıktı” demiş galiba dinleyemedim. Siz hükümetin ortağı değil misiniz? Yıkılmaması için ne yaptınız? Yıkıldıysa yapacaksınız!

Oradaki maliyeti de bize fatura edemezsiniz. Biz konfor alanımızı iyileştirin yıkın yeniden yapın demedik ki. Tesisimizi yıktıysanız aynı tesisi yapın verin bize dedik. Şükürler olsun teşekkür de ediyoruz aynı tesisi, içini iyileştirerek de yaptı ve bize teslim etti ama onun faturasını bize kesemezsiniz. Onun faturasını, “Biz bu parayı Silivrispor’a verdik” diye kesemezsiniz çünkü var olan bir tesisi yok ettiniz ve aynısını, taşıyıcı sistemleri aynı olmak kaydıyla getirip oraya diktiniz.

Bir de 3 Milyona mal olduğunu söylüyorsunuz. Benim yönetim kadromda bir sürü müteahhit arkadaşım var. Biz 3 Milyona orayı betonarme yapardık. Çelik konstrüksiyon taşıma bir tesis değil. 3 Milyon harcandıysa çok harcanmış. Birçok şeyin de sponsorluklarla olduğuna ben şahit oldum. İçerideki tabak çanak dahil olmak üzere sponsorluklarla olduğunu biliyorum. Yine teşekkür ediyorum ama “Biz yıkmadık, hükümet yıktı”, “Oraya 2,5 – 3 Milyon para harcadık” söylemleri bizi hiç ilgilendirmiyor. Yıktırmayacaktınız o zaman. Yıktıysanız hükümete yaptıracaktınız o zaman. Siz hükümet ortağısınız, çok güçlüsünüz. İstediğiniz zaman istediğinizi yaptırabiliyorsunuz Silivri’de. O zaman bunu da yaptıracaktınız. 2,5 Milyon bütçenin Silivrispor’a verildiği söylemini kabul etmiyoruz !

Bize belediyeden bu yılla ilgili verilen şudur: 150 Bin Lira nakit, 11 Bin Lira da Market Fişi.

Tesiste kalmadığımız dönemde otelde kaldık. 100 Bin TL’de öyle söz konusu ama bunu da kabul etmiyoruz. Tesisi yıkmasaydınız da biz otelde kalmasaydık.

Siz bize 161 Bin TL para verdiniz.

Nasıl ekonometri okudunuz siz? Stat yıkıldı burada stat! Başkan Bey stadın yıkılması için “yanlış” diyormuş. Eşek öldü artık bundan sonra yanlış dese ne olur? Başkan bey, telefon direği aşı tutmaz, bu işleri bırakın. Yüzleşmek zordur ama mecburidir. Söylediklerinizle ve yaptıklarınızla yüzleşin, rica ediyorum…”

Kaynak: Silivri’ nin Sesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.