enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Alibeyspor’dan Bir İlk Daha

Alibeyspor’dan Bir İlk Daha
29.10.2015
133
A+
A-

Alibeyspor Silivri de bir ilke daha imza attı. Uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Silivri Alibey Spor Kulübü ve Bayan Futbol Takımı Oyuncuları bu yıl ilk kez lig mücadelesi verecek. 8 Kasım da başlayacak olan Kadınlar Ligi’nde Silivri yi temsil edecek olan Silivri Alibey Spor Kulübü ve Bayan Futbol Takımı Kadınlar 3. Ligi 1. Grup da mücadele verecek. Konu ilgili bir açıklama yapan Antrenör Nursal Bilir şunları söyledi: Büyük bir tecrübe yaşayacak Silivri Alibey Spor Kulübü ve Bayan Futbol Takımımızın Oyuncuları… Ve Silivri İlçesine ayrı bir renk katacağız… ! Bu bizim ilk lig tecrübemiz olacak, skorun çok peşinde değiliz… Azimliyiz, Adımlarımızı dikkatli atacağız, Gelişeceğiz, Zeki ,çevik ve Centilmen olacağız, mücadeleden yılmayacağız, hepimiz için farklı bir güzellik olacak..!
Bütün takımlara ve grubumuzdaki takımlara …hayırlı ve sağlıklı lig maçları diliyoruz… Sporun içinde olmak güzel… Aynı ..! SILIVRI de YAŞAMAK Güzeldir… Sloganıyla. Herkese Selamlar,saygılar.

 

İŞTE ALİBEYSPOR’UN RAKİPLERİ

8 Kasım 2015 günü başlayacak olan 3. Lig 1. Grup Kadınlar Ligi’nde şu takımlar yer alıyor:

1 AKDENİZ NURÇELİK

2 BAKIRKÖY GENÇLİK
3 BAKIRKÖY ZARA
4 CFS BAĞCILAR
5 DUDULLUSPOR
6 FATİH VATAN SPOR
7 1453 MALTEPE SPOR
8 SARIYER BELEDİYESİSPOR
9 SİLİVRİ ALİBEY SPOR
10 ÇERKEZKÖY 1923 SPOR
11 TEKİRDAĞ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.