enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5400
EURO
34,8621
ALTIN
2.424,20
BIST
9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tek İhtiyaçları Sıcak Bir Yuva

Küçükçekmece Belediyesi Kedi ve Köpekleri Aile Sahibi Yapıyor

Tek İhtiyaçları Sıcak Bir Yuva
21.09.2015
136
A+
A-

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyan Küçükçekmece Belediyesi, bünyesindeki hayvan barınağında yaşamını sürdüren kedi ve köpekleri de sahiplendiriyor.
İlçe sınırlarında ekipler tarafından toplanan kediler ve köpekler öncelikle barınağa getirilerek, müşahade altına alınıyor. İlk muayeneleri gerçekleştirilen köpekler kuduz aşıları yapılarak, kafeslere alınıyor. Ancak barınağın asıl amacı, onlara sıcak bir yuva bulmak.

 

‘‘Tek İhtiyaçları Sıcak Bir Yuva’’

 

Bu kapsamda sahiplendirme çalışması yürüten Küçükçekmece Belediyesi Hayvan Barınağı, pek çok kedi ve köpeği ailesine kavuşturuyor. Barınaktan bir köpek sahiplenen ilçe sakini Mustafa Akduran, bir can kurtarmanın manevi hazzını yaşadığını dile getirerek, hayvan severlere, “Ben gerçek bir hayvan severim. Burada barınakta da hayvanlara çok iyi bakılıyor. Ancak, onların sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Bunlar hepsi bir can. Onlara sarıldığımda iyi ve sevgi dolu hissediyorum. Barınaklardan hayvan edinin. Sezonluk değil. Sokağa atmayın onları” sözleriyle seslenirken, Küçükçekmece Belediyesi’ne de teşekkür etti.

 

 ‘AŞI TAKİPLERİ BELEDİYE TARAFINDAN YAPILIYOR’

 

Küçükçekmece’de ikamet eden Funda Yazıcı ise barınaktan bir kedi sahiplendiğini ifade ettiği konuşmasında, “Bir pet shoptan değil, barınaktan sahiplenmek istedim. Çünkü onlar ıslak betonlarda uyuyor. Hepsinin sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Küçükçekmece Belediyesi bize bu imkanı sağladığı gibi, onların aşı takiplerini de bırakmıyor. Bu kapsamda, ilçede hayvanlar için yapılan su istasyonları, mama kapları ve kedi evleri projeleri için Başkan Karadeniz’e sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Küçükçekmece Belediyesi hayvan barınağından kedi ya da köpek sahiplenmek isteyen vatandaşlar, ikametgah ve kimlik fotokopileriyle Altınşehir–Kayabaşı yol ayrımında bulunan barınağa gelerek, başvuruda bulunabilirler.

Hayvanseverler 1 Hayvanseverler 2 Hayvanseverler 3 Hayvanseverler 4 Hayvanseverler

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.