enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3762
EURO
34,7786
ALTIN
2.394,49
BIST
10.238,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ALİPAŞASPOR’UN SAHASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

ALİPAŞASPOR’UN SAHASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
09.12.2022
60
A+
A-

Silivri’nin köklü kulüplerinden olan Alipaşaspor’da keyifler yerinde, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatları ve Kulüp Başkanı Yadigar Ural’ın takipleri doğrultusunda çalışan belediye ekipleri kulübün idman sahası ve soyunma odalarının tamamlanması konusunda canla başla çalışıyor.

Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan ve beklentileri karşılar nitelikte bir çalışma olan Alipaşaspor idman saha ve kulüp binasında çalışmalar hızlandı. Alipaşaspor Kulüp Başkanı Yadigar Ural’ın üstünde çok çalıştığı tesis için Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatları ile temeller atıldı. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Başkan Yadigar Ural; “Antrenman sahamızın çalışmaları devam ediyor ve başlamış iş bitmiş demektir. Ama esas Silivri tüm amatör spor kulüplerinin ihtiyacı saha eksikliğidir. Kulübümüz 1989’da kuruldu. Silivri’ye Mimarsinan Mahalle yolundan 3 km bu yerin tapusu Gençlik ve Spor Müdürlüğünde o yıllar toprak saha olarak kupa maçlarını yaptığımız sahamız rahmetle andığım Fethi Erkoç abim tel örgüyle çevirmişti. Ben 2010 yılında göreve yeni yönetime devrettim. Bir daha burayla ilgilenilmedi, kullanılmaz hale geldi. Buradan spor bakanlığına ve İBB’ye sesleniyorum, bu kanayan yarayı dindirelim. At var meydan var bilhassa İBB’ye Sayın Başkan İmamoğlu’na söz geçirecek meclis üyemiz Ersin Taşkın kardeşime ayrıca sesleniyorum bitirelim bu işi. Tüm Silivri’nin amatör kulüpleri faydalansın. Sizin de bir eseriniz olsun. Lütfen tüm kulüpler namına Alipaşa başkalığım bir tarafa Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı olarak sesleniyorum, Tüm yetkililere çok zor bir iş değil konum olarak da arazi durumu düzgün 5 dönümün üzerinde alan bu saha yeri şimdiden hayırlı olsun diyorum. Arkadaşlar biz antrenman sahamıza çok yakında kavuşacağız Sayın Volkan Yılmaz Başkanım ve ekibi sayesinde amma bu ayrı bir yer maçların ve tüm Alipaşa’ya yakın takımlar burada antrenmanlarını yapar rahatlarlar. Uğraşım o yönde ben değil biz oldukça başarılı olunur skorlar geçici spor devamlılıktır” dedi.

Kaynak: ENGİN AKIN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.