enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Belediyespor Siirt’e Hazırlanıyor

24.12.2016
116
A+
A-

Ligde son olarak oynadığı 5 maçtan da galibiyetle ayrılarak zirve yarışına ağırlığını koyan Avcılar Belediyespor, hafta sonunda Siirt İstanbul ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Teknik direktör Tekin Öcal yönetiminde son haftalarda iyi bir hava yakalayan Sarı Siyahlılarda zorlu karşılaşma öncesi tek hedef galibiyet. Oldukça neşeli geçen son antrenmanda da oyuncuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Teknik direktör Öcal’ın da oyuncuların gevşemesine izin vermediği, oyuncularını sürekli olarak istim üstünde tutmaya çalıştığı belirtildi. Siirt İstanbul maçı öncesi gazetemize konuşan genel kaptan Dursun Güven de galibiyetten başka bir düşünce taşımadıklarını söyledi.

Güven “İlk maçta rakibimizi kendi sahamızda 2-0 mağlubiyetten 4-2 yenmemiz bu maç için kesinlikle ölçü değil. Rakibimize saygı duyuyoruz. Onlar da hala yarışın içindeler. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Onlar da bu şanslarını değerlendirmek isteyeceklerdir. Son haftalarda iyi bir çizgi yakalayarak 5 maçımızı da galibiyetle tamamladık. Aynı çizgimizi ligin sonuna kadar aynı ciddiyetle sürdürmek istiyoruz.” diye konuştu.

Teknik direktör Tekin Öcal’a da övgüler yağdıran Güven “Ligde bu konuma gelmemizde en büyük pay teknik direktör Tekin Öcal’a aittir. Çok özel bir insan. Sezonun son haftalarında da kendisiyle çalışmanın avantajlarını yaşayacağız.” dedi.

Haber: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.