enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5577
EURO
34,9065
ALTIN
2.425,55
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gümüşyakaspor’da Çeşmecioğlu Tamam

Gümüşyakaspor’da Çeşmecioğlu Tamam
24.12.2016
123
A+
A-

Gümüşyakaspor’un daha önce prensipte anlaşma sağladığı Kavaklıspor Teknik Direktörü Şahin Çeşmecioğlu ile ön protokol imzaladığı belirtildi.

Çeşmecioğlu ile yönetimin önceki gün bir araya gelerek her konuda el sıkıştıkları, yeni sezonda genç çalıştırıcının takımın başına gelmesinin kesinleştiği belirtildi. Gümüşyakaspor’un Çeşmecioğlu’na gelen yoğun transfer tekliflerinin önünü kesmek amacıyla böyle bir hamlede bulunduğu elimize ulaşan  duyumlar arasında.

ÇEŞMECİOĞLU TRANSFER YAĞDIRACAK

Öte yandan yönetimin yeni sezon için el sıkıştığı teknik direktör Şahin Çeşmecioğlu’nun Kavaklıspor’da sezonun sona ermesiyle birlikte en az 12-13 oyuncuyla birlikte yeni kulübüne geleceği ifade edildi. Çeşmecioğlu’nun yeni sezonda istediği isimlerin listesini kulüp başkanı Murat Okan’a sunduğu, Okan’ın da listedeki isimlerle görüşmelere başladığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak da bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Murat Okan, Şahin Çeşmecioğlu’na güvendiklerini söyledi. Çeşmecioğlu “Şahin Hocaya güveniyoruz. Çalıştığı takımlar belli. Gittiği takımlarda da hakikaten iyi işler başardı.” diye konuştu.

Haber: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.