enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3663
EURO
34,6979
ALTIN
2.388,22
BIST
10.176,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

B.ÇEKMECESPOR EVİNDE ÜÇLÜK ATTI : 1-0

B.ÇEKMECESPOR EVİNDE ÜÇLÜK ATTI : 1-0
25.08.2015
117
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta geçtiğimiz hafta lider Kozlu’yu deplasmanda elinden kaçıran B.Çekmece Belediye rakiplerinin puan kaybettiği haftada Çınarlı’yı zor da olsa 1-0 mağlup ederek yarışta ben de varım dedi.

Teknik direktörlüğe Ergün Ortakçı’nın gelmesinin ardından gözle görülür bir yükselişe geçen Bordo Mavililerin son kurbanı Çınarlıspor oldu. B.Çekmece Stadı’nda oynanan maç 90 dakika boyunca büyük bir çekişmeye sahne olurken sahaya 3 puan parolasıyla çıkan ev sahibi ekibe galibiyeti getiren tek golü 77. dakikada Oğuzhan Şenyiğit attı. Karşısında kapanan bir rakip bulan Bordo Mavi Beyazlılar 3 puan için 77 dakika beklemek zorunda kaldı. 

Özellikle ilk yarıda kapanan rakibini açmakta zorlanan B.Çekmece Belediye zaman zaman da riskleri alarak savunmada geniş alanlar bıraktı. Konuk Çınarlı da kontrataklarla bu bölgeleri iyi kullanarak zaman zaman gole yaklaştığı pozisyonları yakaladı. İkinci yarıda oyuna çeşitli hamlelerde bulunan B.Çekmece Belediye Teknik Direktörü Ergün Ortakçı’nın maça yedek kulübesinde başlattığı Oğuzhan Şenyiğit 77. dakikada galibiyet golünü atarak bu sezon bir almamda üçüncü kez galibiyeti getiren isim oldu. 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılan B.Çekmece Belediye zirvedeki sürpriz puan kayıplarıyla da zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.