enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,3627
EURO
45,6337
ALTIN
4.309,71
BIST
9.350,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
29°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bağcılarlı sporcular Tunus’ta dört madalya kazandı

Bağcılarlı sporcular Tunus’ta dört madalya kazandı
02.07.2022
97
A+
A-

Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcuları, Tunus’ta düzenlenen Para Atletizm Grand Prix Yarışması’nda büyük bir başarı gösterdi. “Tekerlekli Sandalye Atletizm Koşu” branşında mücadele eden sporculardan Zübeyde Süpürgeci 2 altın, Zeynep Acet de 2 gümüş madalya kazandı.

27 – 29 Haziran 2022 tarihleri arasında Tunus’ta gerçekleşen Para Atletizm Grand Prix Şampiyonası’na katılan Türkiye Milli takımı kadrosunda Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcuları da yer almıştı. Antrenörlüğünü Ömer Cantay’ın yaptığı takımdaki Hamza Doğan “Gülle atma”, Zeynep Acet ile Zübeyde Süpürgeci de “Tekerlekli Sandalye Atletizm Koşu” branşında yarıştı.

2 altın 2 gümüş madalya

Zorlu geçen müsabakalarda Bağcılar Belediyesi sporcuları, güzel sonuçlar elde etti. “Tekerlekli Sandalye Atletizm Koşu” branşında yarışan Zübeyde Süpürgeci 100 ve 400 metre koşularında altın madalya, Zeynep Acet ise 100 ve 400 metre koşularında gümüş madalya kazandı. Gülle atma branşında ise Hamza Doğan yarışmayı dördüncü sırada tamamladı.

Verdikleri sözü tuttular

Tunus’tan gelen müjdeli haberden dolayı para milli atletleri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Sporcularımız Tunus’a gitmeden önce verdikleri sözü tutarak bize gurur yaşattılar. Şimdi önlerinde 2023 Dünya Şampiyonası ve 2024 Paris Paralimpik oyunları gibi büyük bir hedef var. İnşallah oralarda da bizi en iyi şekilde temsil edecekler” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.