enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3809
EURO
34,8096
ALTIN
2.399,74
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEYLİKDÜZÜ BULDOZER GİBİ: 3-1

BEYLİKDÜZÜ BULDOZER GİBİ: 3-1
03.04.2022
107
A+
A-

SAL Klasman B Grubu’nda sonucu merakla beklenen maçta Beylikdüzü, Bahçelievler’i üstün bir oyunla 3-1 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta özellikle ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Beylikdüzü 45 dakika boyunca oyunu adeta domine etti. Toplu ve topsuz oyunda rakibine büyük bir üstünlük kuran Beylikdüzü 35. Dakikada Necati Can’la 1-0 öne geçti. Kırlangıçlar rakibi kendine gelmeden 42. Dakikada Necati Can’la bir gol daha bularak soyunma odasına 2-0 önde gitti. İkinci yarıya Bahçelievler iyi başladı. Oyunu rakip sahaya yıkan Bahçelievler temsilcisi 57. Dakikada Hasan Zeren’le farkı bire indirerek umutlandı: 2-1. Golden sonra toparlanarak oyuna yeniden ortak olan Beylikdüzü özelikle sol kanattan etkili ataklar geliştirerek Muhammed Taşdemir’le rakibi zorladı. 79. Dakikada da yine Muhammed Taşdemir’in sol kanattan getirip adeta al da at dediği pozisyonda sahneye çıkan Tuğrul maçın skorunu belirledi: 3-1.  Kalan sürede Bahçelievler tamamen oyun disiplininden koparken Beylikdüzü de oyunun kontrolünü eline geçirerek son düdükle birlikte 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Beylikdüzü puanını 6’ya yükseltirken Bahçelievler de 1 puanda kaldı.

Kaynak: İskender Kordu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.