enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4790
EURO
34,9431
ALTIN
2.436,33
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nden Dört İsim İstanbulspor Yönetiminde

Beylikdüzü’nden Dört İsim İstanbulspor Yönetiminde
18.01.2016
111
A+
A-

Bir süre önce Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbulspor Başkanı Cem Derin arasında yapılan özel protokol ile Beylikdüzü Belediyesi, İstanbulspor Başketbol takımına lojistik destekte bulunmak için sponsor olmuştu. İstanbul Lisesi Asım Kocabıyık Konferans Salonu’nda yapılan İstanbulspor Derneği Olağanüstü Kongresinde, Beylikdüzü’nden dört isim yönetim kuruluna girdi. Oybirliği ile verilen kararla; Beylikdüzü İBB ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Keleş, Başkan Danışmanı İsmail Yalçın, Beylikdüzülü işadamları Ertan Yıldız ve İsmail Korucu, Cem Derin’in başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde yerini aldı. Beylikdüzü’nden listeye giren bu dört isim oluşturacak icra kurulu ile İstanbulspor Basket Takımı’nın çalışmalarına yön verecekler.

“Beylikdüzü, İstanbul’un Batı Yakası’nın Başkenti”

Yapılan olağanüstü kongrede konuşan Beylikdüzü İBB ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Keleş, İstanbulspor markasına verdikleri öneme değinerek, Beylikdüzü’nde farklı spor yapma olanakları sunma amacıyla bu yola girdiklerinin altını çizdi. Beylikdüzü’nün İstanbul’un Batı Yakası’nın Başkenti olduğunu belirterek, “Beylikdüzü modern bir ilçe olmasına karşın geçmişi çok yeni. İlçede sağlam bir spor kültürü oluşturabilmek için köklü bir geçmişe sahip İstanbulspor ile bir anlaşma sağlandı. Oluşturulan bu birlikteliğin Beylikdüzü’ne de İstanbulspor’a da fayda getirecek” diye konuştu.

“İstanbulspor sevgisi Beylikdüzü’nde Sarı-Siyahlı parkta da sürdürülecek”

Konuşmacılar yeni bir ilçe olan Beylikdüzü’nde vatandaşa çok daha iyi spor yapma alternatifi sunma amacıyla bu projeye destek verdiklerine dikkat çekerek, Beylikdüzü’nde İstanbulspor sevgisinin sadece maddi destek ile ön plana çıkmadığını, ilçeden maçlara taraflarla gitmenin yanı sıra Çanakkale Savaşı’na katılan ve şehit olan İstanbulsporlu öğrencilerin anısına 4570 m2 alanda ‘Sarı- Siyah’lı park yapımının sürdürüldüğünü ifade ettiler.

Beylikdüzü ismi formalarda yerini alacak

Son olarak sözü alan İstanbulspor Başkanı Cem Derin ise, Beylikdüzü’nden isimlerin yönetim kuruluna girmesinin camiada memnuniyetle karşılandığını belirtti. İerleyen dönemlerde Beylikdüzü’nde yapımı devam eden kapalı spor salonunda İstanbulspor’un maçlarının yapılacağını kaydeden Derin, “Bu süreçte ‘Beylikdüzü’ ismi İstanbulspor Baskebol Takımı formasında yer alacak” dedi. Projeye ilgisinden dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini ileten Derin, “Bu kararın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Olağanüstü Kongre sonunda Divan Başkanı Kamil Hüsnü Terek, yönetime yeni giden dört yeni isme İstanbulspor rozetini taktı.

Beylikduzu Belediyesi - Beylikduzunden dort isim Istanbulspor yonetiminde (1) Beylikduzu Belediyesi - Beylikduzunden dort isim Istanbulspor yonetiminde (2) Beylikduzu Belediyesi - Beylikduzunden dort isim Istanbulspor yonetiminde (3)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.