enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5884
EURO
34,8559
ALTIN
2.505,24
BIST
9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzüspor, Play-Off’un fitilini ateşledi: 2-1

Beylikdüzüspor, Play-Off’un fitilini ateşledi: 2-1
01.03.2022
122
A+
A-

Süper Amatör Lig 2.Grupta haftanın maçında haftaya ikinci sırada giren Beylikdüzüspor ile yenilmesi halinde küme düşecek olan Yücepor kozlarını paylaştı.

Süper Amatör Lig 2.Grupta haftanın maçında haftaya ikinci sırada giren Beylikdüzüspor ile yenilmesi halinde küme düşecek olan Yücepor kozlarını paylaştı. Sonucu merakla beklenen maç son yılların en büyük oyunlarından birine sahne olurken 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf 1-0 yenik duruma düştüğü maçı çevirerek 2-1 kazanan Beylikdüzüspor oldu.

beylik-2

İki takım da 90 dakika boyunca insanüstü bir mücadele ortaya koydu.

Tam bir taktik savaşına sahne olan maçta Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Fuat Cörüt yaptığı oyuncu değişiklikleriyle 3 puanda büyük rol oynadı. Yücespor uzun süre 1-0 önde olduğu maçta adeta Çanakkale Geçilmez’i oynadı.

beylik-4

 

Beylikdüzüspor 1-0 yenik olduğu dakikalarda kalesinde önemli tehlikeler atlatırken maç boyunca gol kaçırma yarışına giren Beylikdüzüspor’un imdadına bu sezonun suskun golcüsü Murat Bulgur yetişti.

Maça iki takım da istekli ve arzulu başladı.

İki takımada galibiyetten başka hiçbir sonuç yaramadığı için 90 dakikası adeta  nefesleri kesen, gözyaşları içinde tamamlanan bir 90 dakika izledik. İlk yarı boyunca rakip kaleyi adeta abluka altına alan Beylikdüzüspor yakaladığı fırsatları değerlendiremezken konuk Yücespor 33. Dakikada bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya önde olmanın moraliyle daha da dirençli çıkan Yücespor ikinci yarıda kalesinin önüne adeta duvar örerek oynadı. Beylikdüzüspor hem kanatlardan hem de merkezden gol için her şeyi yaptı.

beylik-5

Rakip kalede sayısız gol fırsatları yakalayan ev sahibi ekip bir türlü topu içeriye atamadı. İkinci yarının sonlarına  doğru Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Fuat Cörüt yaptığı değişikliklerle kulübedeki bütün silahlarını sahaya attı. Cörüt’ün değişikliklerinin ardından kazandığı bütün topları atağa çeviren Beylikdüzüspor mucizevi gollerin kaçtığı, topun adeta kaleye girmemek için direndiği maçın 76. Dakikasında Murat Bulgur’la büyüyü bozdu: 1-1.

eylik-3

Golden sonra akın akın yüklenmeye devam eden Beylikdüzüspor kalesinin önüne adeta etten bir duvar ören rakibi önünde Murat Bulgur’la bir gol daha bularak 2-1 öne geçti. Kalan bölümde skoru koruyan Beylikdüzü son düdükle birlikte sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu. 90 dakika boyunca inanılmaz bir defansif direnç gösteren, 1-0’dan sonra 2-0’ı  da yakalayacak fırsatları değerlendiremeyen Yücespor Murat Bulgur’a teslim oldu. Maçın son düdüğüyle birlikte Beylikdüzüspor’lu futbolcular ve teknik heyet sevinçten göz yaşı dökerken sahada rakibi gibi inanılmaz bir mücadele ortaya koyan Yücepor’lu futbolcular da üzüntüden sahanın ortasına yıkıldı. Son yılların amatör Ligdeki en büyük randevularından birine tanıklık eden Kavaklı Hasan Doğan Stadı’na gelen taraftarlar, gerilim filmi izler gibi maç izlediler.  Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Beylikdüzüspor’lu futbolcular tribünlerin önünde artık klasik haline gelen galibiyet fotoğraflarını çektirirken taraftarlar da uzun süre tribünde kalarak takımlarını alkışladı.

KAYNAK : İBRAHİM KESKİN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.