enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5655
EURO
34,9880
ALTIN
2.431,02
BIST
9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BİTMEK BİLMEYEN TEMPO

BİTMEK BİLMEYEN TEMPO
06.03.2022
105
A+
A-

Çatalca’mıza sadece görevinin ilk üç yılında kazandırdığı hizmetlerle adeta altın çağını yaşatan Başkanımız Mesut Üner, başarıya giden yolda yorulmak bilmeyen temposuna durmaksızın devam ediyor. Karacaköy’de gecenin geç saatlerine kadar, coşkulu kalabalığa üç yıllık hizmetlerini anlatan ve halkımızın sorunlarını dinleyen Başkanımız Mesut Üner, ertesi gün spor dolu yoğun bir gün yaşadı.

Kurulumunu bizzat kendisinin gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor antrenörümüz ve sporcularımızla yoğun bir gün yaşayan Başkanımız Mesut Üner, program boyunca yoğun temposuna rağmen oldukça enerjik ve halkımızın kendisine olan sevgisinden dolayı çok neşeli görünüyordu. Yoğun temponun ilk durağı Çatalca Belediyespor pilates takımı etkinliği oldu. Etkinlik Başkanımız Mesut Üner’in bu yıl Çatalca halkımıza kazandırdığı Cem Kara Yaşam Vadisi’nde gerçekleştirdi. Çatalca Belediyespor pilates antrenörümüz Demet Erdem, pilates sporcumuz bayanlar Cem Kara Yaşam Vadisi’nde zumba yaptıktan sonra yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş sonrası kahvaltı programı gerçekleşti. Programlara Başkanımız Mesut Üner, eşi Aydan Üner, Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aydın, Cengiz Uçar, Çatalca Belediyespor Başkanımız Lokman Naroğlu ve Çatalca&İBB Meclis Üyemiz Süheyla Topçu’da katılım sağladı. Tek tek masaları dolaşıp davetlileri ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, davetlilerden tam not aldı. Başkanımız Mesut Üner, buradan sonra Çatalca Belediyespor basketbol idmanımızı ziyaret etti. İdmanda antrenörümüz, sporcumuz ve velilerimiz Başkanımız Mesut Üner’e spor ve sporculara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Spor dolu bir Çatalca gününün sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor’umuz antrenörlerimizden pilates antrenörümüz Demet Erdem ve kulübümüzde spor yapan hanımefendiler ile, yine göreve gelir gelmez Çatalca’mıza kazandırdığınız Cem Kara Yaşam Vadimizde yürüyüş programımızın ardından zumba yapıldı. Zumba sonrası eşim Aydan hanım, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizinde katılımıyla, hanımefendiler ile kahvaltı ettik. İlçemizde hanımefendiler için aktiviteler gerçekleştirmeye durmaksızın devam edeceğiz. Buradaki programlarımız sonrası Çatalca Belediyespor basketbol idmanımızı ziyaret edip, antrenör, sporcu ve velilerimizle hasbihal ettik. Çatalca’mızın her alanda büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.