enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR, KISA KESTİ:1-0

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR, KISA KESTİ:1-0
09.04.2018
134
A+
A-

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off mücadelesi veren Büyükçekmece Tepecikspor, sahasında konuk ettiği Aydınspor’u 15. dakikada Onur Erdem’im golü ile 1-0 mağlup ederek Play-Off umuduna yolculuğuna devam etti.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadında ligde zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren Aydınspor’u ağırlayan Büyükçekmece Tepecikspor, rakibini 15. dakikada Onur Erdem’in golü ile 1-0 mağlup ederek rakibini adeta ateşin içine attı. Oldukça sert esen rüzgârlı bir havada oynanan müsabakada top kontrolünün özellikle ilk 45 dakikada zor olduğu maçta etkili bir oyun ortaya koyan Büyükçekmece Tepecikspor, ligde zor günler yaşayan Aydınspor’u ilk yarı boyunca adeta sahasına hapsetti. Rüzgâra karşı mücadele eden yeşil-beyazlılar, bu yarıda eline geçirdiği net fırsatlardan sadece birini skora yansıtabildi.

Eray, penaltıyı dışarıya attı

  1. dakikada Semih Mustafa Usta’yı ceza alanı içinde yere indiren Aydınspor savunma oyuncuları, penaltıya sebebiyet verdi. Atışı yapmak için topun başına geçen Eray, çok kötü bir vuruşla topu kale direğinin dibinden auta attı. Kaçan penaltıya rağmen galibiyete yakın bir oyun ortaya koyan Büyükçekmece Tepecikspor, aradığı golü suskun golcüsü Onur Erdem ile buldu. Attığı golün sevincini takım arkadaşlarıyla ve tribünlerdeki taraftarlarıyla paylaşan Onur Erdem’in, ilerleyen dakikalardaki mücadelesi herkesin beğenisini kazandı. İlk yarı taraftarlarını mutlu eden Büyükçekmece Tepecikspor, soyunma odalarına 1-0 önde girdi.

İkinci yarı ataklar sonuçsuz kaldı

İkinci 45 dakikaya ilk yarıya oranla daha tutuk başlayan Büyükçekmece Tepecikspor, Aydınspor ataklarıyla zaman zaman zor anlar yaşadı. Buna rağmen kontra ataklarla ikinci golü bulmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen yeşil-beyazlılar, Deniz, Semih ve Aykut ile pozisyon bulmasına rağmen bunları skora yansıtmakta zorluklar çekti. Özellikle müsabakanın son dakikasında önündeki topu boş kale yerine auta atan Aykut, kaçırdığı golden sonra büyük üzüntü yaşadı. Aydınspor’un beraberlik sayısını bulabilmesi için her yolu deneyen siyah-beyazlı teknik kadro değişiklikler yapsa da bunu başaramadı ve sahadan 1-0 yenik ayrılarak evine büyük bir üzüntü içerisinde gitti. Ligde kalma umutlarını bu yenilgiyle iyice azaltan Aydınspor için kalan maçlar tam bir final havasında geçecek.

Tribünler boş kaldı

Geçtiğimiz maçlara oranla Aydınspor maçında tribünleri boş bırakan taraftarlar, takımlarını yalnız bıraktı. Havanın kötü olmasından dolayı maça ilgi göstermeyen taraftarlar, az sayıda olmalarına rağmen 90 dakika boyunca susmayarak takımlarına gerekli desteği vermeye çalıştı. Aydın’dan gelen yaklaşık 35 kişilik taraftar gurubu takımlarına verdiği desteğin karşılığını alamayarak tribünleri boynu bükük terk ettiler. Takımlarının ligden düşmesine seyirci kalmaktan başka bir şey ellerinden gelmeyen taraftarlar, son dört maçtan alacakları neticeleri beklemeye çekildiler.

Kaynak: İbrahim Keskin

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.