enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3984
EURO
35,0370
ALTIN
2.322,52
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇAĞRIBEY’İN FİLENİN SULTANLARINDAN BİR BAŞARI DAHA

ÇAĞRIBEY’İN FİLENİN SULTANLARINDAN BİR BAŞARI DAHA
16.01.2019
136
A+
A-

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen voleybol müsabakaları’nda Silivri Cağrıbey Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı farklarını bir kez daha ortaya koyarak rakiplerini geride bıraktı.

Bugün Türk Telekom Ortaokulu ile karşılaşan Silivri Çagrıbey Ortaokulu almış oldukları 3-0’lık galibiyet ile birlikte büyük bir başarı elde ederek il genelinde ilk 8 takım arasına girdi. Öte yandan grubunu lider olarak tamamlayan Çağrıbey Ortaokulu, Türkiye finallerine de adını yazdırmış oldu. Konu ile ilgili bilgilendirme yapan okul yönetimi öğrencilerinin almış oldukları başarıdan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek şu bilgileri kaydetti : “İstanbul’un ve Türkiye’nin en iyi takımı olmak için mücadele verecek olan kızlarımıza il finallerinde ve ardından gerçekleşecek olan Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz. Yolumuz uzun; ama hedef belli. Tebrikler takım. Yolunuz açık, başarılarınız bol olsun”dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.