enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Can: ”Bizim için Lig yeniden başladı”

Can: ”Bizim için Lig yeniden başladı”
30.03.2017
96
A+
A-

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can hafta sonu oynanan Sarıyer maçı sonrasında ligin kendileri için yeniden başladığını ifade etti.

Son derece zorlu bir sürecin içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Can bundan sonraki maçlarda puan kaybına tahamüllerinin olmadığını söyledi.

Şeytanın bacağını inşallah Sarıyer maçıyla birlikte kırdık diyen Volkan Can bu maçtan çok daha iyi oynadıkları maçlarda galip gelemediklerini söylerken inşallah bu maçla birlikte şayatnın bacağını kırdığımıza inanıyoruz dedi.

Ligin uzun bir süreç olduğunu bildiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Volkan Can: “Her ne kadar zorlu bir pozisyonda olsakta hiçbir zaman için ümüdimizi kaybetmemeye çalışıyoruz. Bu hafta bizim için belkide yeniden doğuş haftası oldu. Rakiplerimizin hepsi puan kaybetti bizde kazanınca umudumuzu biraz daha arttırdık. Bizim bundan sonraki süreçte hiçbir şekilde puan kaybı yaşamamız gerekiyor. Kazandığımız sürece diğer takımların puan kaybedeceğindan eminim. Ancak biz yinede kendi işimize bakmak istiyoruz. Puan cetvelinde iuanda her şey aleyhimize gibi gözüksede bunu ilerleyen haftalar içerisinde lehimize çevirmeye çalışacağız. Kazanarak devam ettiğimiz sürece ben ligde kalma şansımızın diğer takımlara oranla artacağını düşünüyorum. 5 maçlık bir süreç var önümüzde. İki maçı kendi sahamızda diğer 3 maçı ise deplasmanda oynayacağız. Kendi sahamızda Etimesgut ve Menemen Belediyespor’u ağırlayacağız deplasmanda ise Eyüpspor, 1461 Trabzon ve Bugsaşspor maçlarına çıkacağız. Ben özellikle son iki maçta herşeyin çözüleceğine inanıyorum. Kim avantajlı kim dezavantajlı ancak lig sonunda göreceğiz” dedi.

“Umudumuzu inacımız”

Takım içeriisndeki havanın son derec iyi olduğunu ifade eden Başkan Can: “Tüm futbolcu kardeşlerim ve Taknik heyetimiz bir birine kenetlendi. Taraftarımızda lig başından bu yan her ne kadar olumsuz sonuçlar alasakta bizleri hiçbir şekidle yarı yolda bırakmadı. Bu bütünlüğü lig sonuna kadar bozmadığımız sürece ligde kalacağmıza inanıyoruz. Bu hafta sonu Eyüpspor’la deplasmanda oynayacağız. Eyüpspor’un seyirci cezası var şayet izin verilirse ben bizim taraftarımızın o stadyumu dolduracağına inanıyorum. Şartlar ne olursa olsun bizim kazanmaktan başka şansımız yok. Bizim umudumuz tamamen inancımızdan kaynaklanıyor. İnancımzı bugüne kadar hiçbir şekilde yitirmedik ve yitirmekte istemiyoruz. Bu sene bizim için adeta ders niteliği oldu. Çok büyük dersler aldığımızı söyleyebilrim. Kırklarelispor forması altında sahaya çıkan tüm futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorum. Sarıyer maçında da bir kez daha gördük ki savaşan ve tekmeye bile kafa sokan oyuncularımız var. Bu inanç ve azimle çok daha fazlasını başarmak istiyoruz. Gün Kırklareli ve Kırklarelispor adına diriliş ve kentlenme günüdür” dedi.- Kırklareli Gazetesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.