enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,8108
ALTIN
2.496,49
BIST
9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA DEMİR GİBİ: 4-1

ÇATALCA DEMİR GİBİ: 4-1
17.01.2021
114
A+
A-

TFF 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor devre arasının ilk hazırlık maçında Atlas Maden Çengelköy’le karşı karşıya gelirken Sarı Kırmızılılar her iki yarıda sergilediği etkili oyunla sahadan 4-1 galip ayrılan taraf oldu.

Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan maçta rakibine göre daha kolektif bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip her iki yarıda bulduğu gollerle farka koştu. Konuk Çengelköy ikinci yarının başındaki 15 dakika dışında rakibine mahkum bir oyun ortaya koydu. Maça iki takım da arzulu ve istekli başladı. Dakikalar ilerledikçe  sahaya daha iyi yerleşen, sahayı daha iyi parselleyen Çatalcaspor oyunu rakip sahaya yıktı. Çengelköy ise oyunda hakimiyet kuran rakibi önünde kontrataklarla sonuca  gitmeye çalıştı. Ancak ilk yarı boyunca ev sahibi ekibin istedikleri oldu. Sarı Kırmızılılar 7. Dakikada Fırat, 18. Dakikada da Burhanettin’in golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. İkinci yarının başında Atlas Maden Çengelköy rüzgarı esti.

Bu bölümde oyunu Çatalcaspor sahasına yıkan konuk ekip 49. Dakikada  Berat’ın golüyle farkı bire indirdi: 2-1. Çatalcaspor ilerleyen dakikalarda yeniden oyunda dengeyi sağladı. Sarı Kırmızılılar 59. Dakikada Muhammet’le farkı yeniden ikiye çıkardı: 3-1. Maçta son sözü 71. Dakikada yine Muhammet söyleyince maçın da skoru ortaya çıktı: 4-1.

Kaynak : İskender KORDU

REKLAM ALANI