enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4477
EURO
34,7127
ALTIN
2.472,07
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca rövanşa kaldı: 0-1

Çatalca rövanşa kaldı: 0-1
07.05.2021
118
A+
A-

TFF 2.Lige Yükselme Play Off çeyrek finali ilk maçında Çatalcaspor sahasında çıktığı ilk maçta Esenler Erokspor’a 1-0 yenilerek rövanş öncesi işini zora soktu.

Esenler Erok bu sonuçla rövanş öncesi avantajlı bir skorla evine dönmüş oldu. Karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı. Çatalcaspor ilk dakikalarda oyuna girmekte zorlandı. İlk dakikalarda sahaya ağırlığını koyan Esenler Erok 14. dakikada Enes Soy’un attığı golle de 1-0 öne geçti. Golden sonra bir süre daha oyunun hakimiyetini elinde tutan misafir ekip ilk yarının ortalarına doğru oyunu kendi sahasında kabul ederek kontra ataklarla ikinci golü aramaya çalıştı. Bu bölümde etkili bir Çatalcaspor izledik. Ev sahibi ekip birinci bölgeden ikinci bölgeye geçişleri doğru yapsa da üçüncü bölgede yeterince çoğalıp tehlike hunisinin içerisine adam sokamadı. Bunda da Esenler Erok’un yaptığı alan savunması etkili oldu. İlk yarı boyunca gol dışında iki kalede de önemli tehlike izlemedik. Çatalcaspor oyunu rakip sahaya yıktığı bölümlerde bunu sonuca çeviremeyince soyunma odasına 1-0 yenik gitmek zorunda kaldı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte yine ilk yarının son bölümlerine benzeyen bir tabloya tanıklık ettik. Çatalcaspor oyunun kontrolünü ikinci bölgede eline alırken Erokspor da bu baskıya alan savunmasıyla yanıt vererek orta saha ve savunma bloklarını yakın oynattı. Çatalcaspor üzerine gelmesine izin veren rakibi önünde ne kanatlardan ne de merkezden topu tehlikeli bölgenin içine sokamadı. Maçın son bölümleri tamamen tek kaleye dönerken Çatalcaspor savunma ve orta sahayı daha da öne taşıyarak gol için riskli bir planla oynadı. Maçın 90. dakikasında ikinci yarının en tehlikeli atağı konuk takımın kontra atağında geldi. Karşı karşıya pozisyonda kaleci Özgün Köklü başarılı olurken dönen topta da savunma topu çizgiden çıkararak rövanş için Çatalcaspor’un umutlarını ikinci maça taşımış oldu. Maçın son düdüğüyle birlikte Esenler Erok 1-0’lık galibiyetle evine avantaj taşıyan takım oldu.

Kaynak : İskender KORDU

REKLAM ALANI