enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’MIZDA YİNE TARİH YAZILIYOR

ÇATALCA’MIZDA YİNE TARİH YAZILIYOR
19.03.2022
122
A+
A-

Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte Çatalca’mız tarihi günler yaşamaya devam ediyor. Çalışmalarının merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandıran Başkanımız Mesut Üner göreve gelir gelmez Çatalca Belediyespor’umuzun kurulumunu gerçekleştirdi. İlçemizde gerçekleşen böylesine önemli spor hamlesi, sadece Çatalca’mızda değil tüm spor camiamızda ses getirdi.

Bugünlere gelindiğinde ise Çatalca Belediyesporumuz, 15 farklı branşta konusunun uzmanı 24 antrenörümüz ile 76 Bin 131 nüfuslu Çatalca’mızda 3500 sporcuya spor yapma imkanı sağlıyor. Yakın dönemde Çatalca Belediyespor’lu sporcularımızdan iki sporcumuzun Çatalca’mız ve Türkiye’mize iki Balkan Şampiyonluğu getirmesi yapılan çalışmaların ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ayrıca Milli Takımlara Çatalca’mızdan birçok branşta sporcular gönderiyoruz. Tüm başarılı spor hamlelerimiz ilçemizde ve bölgemizde konuşulurken, Başkanımız Mesut Üner’den Çatalca tarihimizde görülmeyen bir spor müjdesi hamlesi daha geldi. Çatalca Belediyespor bünyemizde Kadın Futbol Takımı kuruldu. Bu yıl üçüncü ligde sezona başlayacak takımımız, cumartesi günü oynanacak ilk resmi maç öncesi Başkanımız Mesut Üner’in moral yemeğinde keyifli ve neşeli anlar yaşadı.

Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımımızın yemek organizasyonu sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez kurulumunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor takımımızda an itibariyle 15 farklı branşta,  konusunun uzmanı 24 eğitmenimiz ile 3500 sporcumuz başarılı spor hayatlarına devam ediyor. Çatalca Belediyespor kulübümüzde yine tarih yazdık ve ilçe tarihimizde ilk kez Kadın Futbol Takımı #kurduk. Kuruduğumuz Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımımız Cumartesi ilk resmi maçımıza çıkacak. İlk maçımız öncesi sporcularımızla moral yemeği organize ettik. Organizasyon sırasında, yarınlarda gelecek başarı sporcularımızın gözlerinden okunuyordu. Bu sene 3. Ligden başlayacağız ve iki yıl içinde 1. Lige çıkacağız. Kararlıyız. Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya duyacak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz Hayırlı olsun.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.