enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5769
EURO
35,0003
ALTIN
2.428,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’MIZIN SPORTİF BAŞARILARI TESADÜF DEĞİL

ÇATALCA’MIZIN SPORTİF BAŞARILARI TESADÜF DEĞİL
31.03.2022
112
A+
A-

Çatalca’mız, ilçemize kazandırılan efsane hizmetlerle dünya şehri İstanbul’da adından çokça söz ettirmeye devam ederken, Başkanımız Mesut Üner, her fırsatta çalışmalarının merkezine yarınların teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdığını ifade ediyor. Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner’in en önemli hamlelerinden biri ve ilçemizi adeta bir spor kenti yapan ‘’Spor Adası’’ hamlesi oldu.

Büyük önem verdiği ‘’Spor Adası’’ projesini düzenli periyodik olarak ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, yine çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik bu önemli proje şantiyemizde yerinde denetimlerde bulundu. Başkanımız Mesut Üner’in denetimler sırasında mesleğinin mimar olmasının ve geçmişte lisanslı futbol oynamasının verdiği avantaj ve tecrübeyle şantiyenin tüm detaylarıyla ilgilendiği ve şantiye çalışanlarımıza talimatlar verdiği dikkatlerden kaçmadı. Böylesine önemli projemizin en önemli etaplarından biri olan yarı kapalı olimpik havuzumuzun yapımı tamamlandı ve an itibariyle beş yüz sporcumuz bu havuzda düzenli olarak idmanlarını gerçekleştiriyor. Geçen yıl haziran ayında temeli atılan kapalı spor salonumuzda ise sona çok yaklaşılırken, futbol sahası tribünümüz yapımında önemli bir yol alındı. Başkanımız Mesut Üner tüm bu denetimlerinin ardından kapalı havuzunuzdaki sporcularımızın idmanlarını büyük bir gurur ve sevinçle takip etti. Bugünlere gelindiğinde ise, Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kurulumunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor’da on beş branşta,  24 konusunun uzmanı eğitmenimiz ve üç bin beş yüzü aşkın sporcumuz sportif faaliyetlerini gerçekleştirirken, Milli Takımlarımıza sporcular gönderilip yurtiçi ve yurt dışında önemli başarılar ilçemize kazandırılıyor. Çatalca Belediyespor son dört ayda, biri karate diğeri güreş olmak üzere iki Balkan Şampiyonluğu Türkiye’ye kazandırıp, Çatalca’mızda büyük bir gurur ve sevinç yaşattı. Başkanımız Mesut Üner’in spor tesisleri hamleleri, ilçemizde kazanılan yurt içi ve yurt dışı sportif başarılarının bir tesadüf olmadığını gözler önüne serdi.

’Spor Adası’’ proje şantiye alanımızı ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızda hizmet dokunuşlarımıza devam ediyoruz. Spor Adası projemizin en önemli etaplarından biri olan, kapalı havuzumuzun yapımı tamamlandı ve an itibariyle beş yüz sporcumuz yüzme kurslarımızda eğitim alıyor. Geçen yıl haziran ayında temeli atılan kapalı spor salonumuzun yapımında ise sona çok yaklaşılırken, futbol sahası tribün yapımında önemli yol aldık. İşte tüm çalışmalarımızı yerinde denetleyip, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. 800 seyirci kapasiteli kapalı tribünü ve futbol sahasıyla, halkımızın dört mevsim hayallerine kulaç atacağı 930 metrekare kapalı yarı olimpik yüzme havuzuyla, Bay – Bayan soyunma Kabinleri ve Kafeteryasıyla, Basketbol, Voleybol ve Hentbol Müsabakalarının yapılacağı 3500m2 kapalı alan ve 750 seyirci kapasiteli çok amaçlı kapalı spor salonuyla, profesyonel spor aletlerinin bulunduğu fitness salonuyla, spor sonrası yorgunluk atılacak kafeteryaları ile ve geniş alan otoparklarıyla Spor Adamız dünya şehri İstanbul’un spor merkezi oluyor. Hayırlı olsun.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.