enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

‘Kitap Kurtları’ Ödüllendirildi

A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında, Silivri Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap alan öğrencileri ödüllendirdi.

Okullarda hayata geçirdiği “Sayfalardan Hayata” projesi ile öğrencileri okumaya teşvik eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu bağlamda bir adım daha attı. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 2016 yılında Silivri Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap alan ortaokul ve lise düzeyinde üçer öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından misafir edildi. Ay, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasına katkıda bulunan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederken, öğrencilere de hediye verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla, okuyan öğrencilerle birlikte olmaktan ve onlarla sohbet etmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Ortaokul düzeyinde en çok kitap okuyan öğrenciler:

Murat Can Çolak- Silivri Fatih Ortaokulu –
Efe Gözsüz- Ertuğrul Gazi Ortaokulu –
Yunus Emre Ölçüm- Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Lise düzeyinde en çok kitap okuyan öğrenciler:

-Dilara Nilay Selçuk- TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi
-Rabia Sonbilen- TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi
-Merve Çakmak- Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi – SHA

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.