enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor 3. Lig’de

Çatalcaspor 3. Lig’de
25.08.2015
110
A+
A-

CEM KARA TARAFTARLARLA BERABERDİ

Çatalcaspor İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, Spor Kulübü Başkanı ve Yöneticileri, Siyasi Parti Başkanları, Çatalcaspor taraftarı ve Çatalca halkının büyük desteği ile bundan sonra 3. Lig’de mücadele edecek. 3. Lig öncesi playoff son maçında Edirne Gençlik Kulübü Spor ile Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda saat 15:30’da başlayan maça Çatalca halkının katılımı büyüktü. Maç öncesinde taraftarların yanına giden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Biz 3. Lig’e katılacağımıza inandık, şimdi sıra futbolcularımızda ve teknik heyetimizde” dedi.

TEKİRDAĞ’DAKİ MAÇA ÇATALCALILARIN İLGİSİ BÜYÜKTÜ

Tekirdağ’daki maçı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu, CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, Çatalca Cumhuriyet Savcısı Gürsel Keleş, Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ve Çatalca’dan Tekirdağ’a gelen Çatalcaspor taraftarı izledi. Maçın başlaması ile birlikte ortada geçen mücadele futbol severler tarafından ilgi ile izlendi. Tabela dakika 41’i gösterdiğinde ise Çatalcaspor Osman’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıyı bu skorla kapatan Çatalcaspor, maçta başka gol olmayınca maç 1-0’lık Çatalcaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın son düdüğünün çalması ile birlikte Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nu dolduran Çatalcaspor taraftarının ve futbolcuların coşkusu görülmeye değerdi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da sahaya inerek futbolcuları tebrik etti.

CUMHURİYET MEYDANI TIKLIM TIKLIM

Maçın bitmesinin ardından ise Çatalca halkı, ilçenin girişinde takım otobüsünü beklemeye başladı. Takım otobüsünün ilçeye giriş yapması ile beraber büyük bir kalabalık Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi’nden başlayarak, Çatalca Cumhuriyet Meydanı’na kadar davul ve zurnalarla yürüdü.

Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda ise ilk önce bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu. Bunun ardından ise Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara birer konuşma yaptılar.

ÇATALCASPOR BAŞKANI HASAN GÖKÇE: “BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Cumhuriyet Meydanı’nda konuşma yapan Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, “Biz spor adamları olarak, siyasetçiler olarak ortak noktamız Çatalcaspor’dur. Biz bugün Tekirdağ’da destan yazdık. Bu destanı yöneticilerimle, belediye başkanımızla ve ekibiyle, siyasi parti başkanlarımızla beraber yazdık. Çok umutsuz olduk ama belediye başkanımız hep bize umut verdi, destek oldu. Bu takım Bölgesel Amatör Lig’e çıktığında çok olumsuz yorumlar aldık. Çatalca yıllardır 3. Lig’e hasretti. Belediye Başkanımız ile el ele olmasaydık, bunu başaramazdık. İnşallah yanımızda olursanız, Belediye Başkanımız her zaman yanımızda, Çatalcaspor’u daha yükseklerde de göreceğiz.” dedi.

BAŞKAN CEM KARA: “3. LİG’DE KALICI DEĞİLİZ, HEDEF DAHA DA YUKARISI”

Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’den sonra Başkan Cem Kara; “Kolay değildi; 1942 yılında kurulmuş bir kulüp Çatalcaspor’u hep birlikte 3. Lig’e çıkarmak bizlere nasip oldu. Bunlar milyon dolarlarla olmadı. Küçük paralar ve büyük gönüllerle bunu başardık. Çatalcaspor’u siyaset üstü tutarak, genciyle yaşlısıyla gönülden bir birliktelik kurduk. 72 yıl sonra 3. Lig’e çıkmak büyük bir onurdur, büyük bir gururdur. Çatalcaspor için görev yapan herkese şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. 3. Lig’e çıktık; kalıcı olacak mıyız. Biz 3. Lig’de kalıcı olmayacağız. Ama 3. Lig’den aşağı doğru değil, yukarı doğru yükseleceğiz. Biz bugün burada hedefimizi koyduk. 3. Lig’den 2. Lig’e ve daha yukarılara çıkacağız. El ele olacağız, kol kola olacağız, omuz omuza olacağız. İnanarak, çalışarak başaracağız. Arkadaşlarımın inancını, benim inancımı görüyorsunuz. İnancımızı ortaya koyduk. Sporcu arkadaşlarımız da bütün maçlarda kendisini gösterdi. Spor dostluktur kardeşliktir. Öncelikle hiçbir sporcu arkadaşlarımız sakatlanmasın istedik, bütün Çatalca sporcuları ve taraftarı centilmen olsun istedik. Çatalca seyircisi hiçbir maçta bizi yalnız bırakmadılar. Bütün seyirci arkadaşlarımızı alnından öpüyorum sağ olsunlar, var olsunlar. Kulüp başkanımız hangi günü uygun görürse büyük bir kutlama törenini hep birlikte yapacağız.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.