enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ümit Kalko Kavram’ın CEO’su oldu

Ümit Kalko Kavram’ın CEO’su oldu
03.05.2019
149
A+
A-

Kavram Okullarından 45. yılında yepyeni bir iş birliği! Türkiye’nin en iddialı eğitim yatırımcısı Ümit Kalko, Kavram Okullarının CEO’su oldu.

44 yıllık eğitim tarihi ve 800.000’i aşkın mezunuyla Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Kavram Okulları, 45. yıl kutlamasında eğitim sektörüne “Aynı Başarı, Bambaşka Bir Kavram” sloganıyla büyük bir birliktelik, Türkiye’nin en iddialı eğitim yatırımcısı Ümit Kalko’nun CEO’luğu ile faaliyetlerine farklı bir soluk kattı.
Okulları, kurs merkezleri ve yayınlarıyla Türkiye’nin önde gelen ulusal eğitim markalarından biri olan Kavram Okulları, 45. yılını kısa bir süre önce Four Seasons Bosphorus Otel’de kutladı. Kavram Okulları Onursal Başkanı Bahattin Durmuş ve Yönetim Kurulu Başkanı Nureddin Durmuş’un açılış konuşmalarıyla başlayan programda Ümit Kalko’nun Kavram Okullarıyla anlaştığı ve yeni CEO’su olduğu ilan edildi.

Ümit Kalko, konuşmasında “Aynı Başarı, Bambaşka Bir Kavram” sloganının içeriğine dikkat çekti. Sadece bu yüzyılın değil, gelecek yüzyılın gereklerini yerine getireceklerini belirten Kalko, sadece Türkiye’de değil uluslararası arenada da söz sahibi olacakları bir iş planı hazırladıklarını açıkladı. Okul içinde Okul konseptiyle, çağın eğitim argümanlarını 45 yıllık deneyimlerini harmanladıklarını anlatan Kalko, kaliteli eğitimin köklü bir deneyimle mümkün olduğunu ifade etti. Deneyimli eğitimci sözlerine çağa ayak uydurmanın sadece modern okul binaları inşa etmekten geçmediğini, bugünün çocuklarının dilinden anlayan bir perspektif ve başarı değerleri olan öğretmenlerle çalışmak gerektiğini belirterek devam etti.
Kalko, Türkiye’nin birçok noktasında anaokulundan liseye nitelikli eğitim standartlarını öğrencileri ve eğitimci kadrosuyla buluşturan, Kavram Okullarının 45 yılında deneyimi, vizyonu ve büyüme hedeflerini gerçekleştirmeye hazır kadrosuyla başarı yolculuğuna devam edeceğini ifade etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.