enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor Fırsat Tepti

Çatalcaspor Fırsat Tepti
25.08.2015
110
A+
A-

 
Haftaya lider giren Zonguldak Kömür’ün Büyükçekmece Belediye’yi 2-1 mağlup etmesiyle liderin 5 puan gerisine düşen Çatalcaspor eline geçen fırsatı değerlendiremedi. Çatalca Stadı’nda hınca hınç dolu tribünler önünde oynanan maça taraftarların büyük bir ilgi gösterdiği gözlendi.

Maçta ilk gol konuk ekipten geldi. İzmit Belediye 35. dakikada Hakan’ın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İlk yarı  boyunca rakibine istediği geniş alanları bırakmayan İzmit Belediye akıllı bir oyunla 1-0 öne geçtiği ilk yarıda skoru tutarak soyunma odasına avantajlı giden taraf oldu. Maçın ikinci yarısıyla birlikte Çatalcaspor bütün hatlarıyla birlikte rakip alana yüklendi.

Gol için bütün  riskleri alan sarı kırmızılılar aradığı gole de erken kavuştu. 59. Önder’in kafa vuruşunda top önce üst direğe sonra çizgiye ardından da kaleciye çarparak filelerle buluşunca skora denge geldi: 1-1. Kalan sürede baskısını daha da arttıran Çatalcaspor özellikle son bölümde galibiyet golü için istekli bir oyun ortaya koydu.

 Bu bölümde ortasahada çalışkan bir görüntü ortaya koyan Umut Şahin ve Murat Yılmaz ortasahada ayak basmadık yer bırakmazken tehlikeli İzmit Belediye kontrataklarına karşı da ilk cevap veren isimler olarak ön plana çıktı. Son  bölümde oyunu doldurt  boşalta çeviren Çatalcaspor uzatma bölümünde kazandığı duran top fırsatlarını da değerlendiremeyince 1-1’lik skora  razı oldu.

Kaynak:
www.istanbulamator.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.