enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5157
EURO
34,9340
ALTIN
2.433,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor galibiyetle tanıştı. 2-0

20.01.2018
129
A+
A-

TFF 3.lig 1. Grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen Çatalcaspor ligin ikinci yarısının ilk karşılaşimasında dün Çatalca stadı’nda konuk ettiği 12 Bingölspor’u ikinci yarıda 66. Dakikaka Barış ve 89. Dakikada İsmail Sarı’nın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. 1 Ekim 2017 tarihinde Erzinspor’u mağlup ettikten sonra  kendi sahasında aylar sonra ilkkez galip gelen sarı kırmızılı ekip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Çatalca stadında oynanan karşılaşmada ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak iki takımın mücadelesinin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan ev sahibi Çatalcaspor 66. Dakikada yeni transfer Barış’ın cezaalanı dışından akıl dolu vuruşunda topu filelerle buluşturdu 2-0. Karşılaşmada bu golle öne geçmeyi başaran ev sahibi Çatalcaspor aylar sonra ilkkez rakibi karşısında öne geçmeyi başardı. Maçın  89. Dakikasında gelişen Çatalcaspor atağında bu kez İsmail Sarı attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi.

Yeni transferler 3 puanı aldırdılar

Ligin ikinci yarısı için ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Barış Kerez ve İsmail Sarı ilk karşılaşmalarında attıkları gollerle sahadan üç puanla ayrılan Çatalcaspor maç sonunda da bu galibiyetin tadını çıkarttı.

112 gün sonra ilk galibiyet

Grubunda alt sıralardan kurtulma çabası veren Çatalcaspor en son galibiyeti ligin 6. Haftasında 1 ekim tarihinde oynadığı Erzin belediyespor karşısında almıştı. Bu karşılaşmadan sonra galibiyet yüzü göremeyen sarı kırmızılı ekip, 112 gün sonra kendi sahasında ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında 12 Bingöl karşısında sahadan üç puanla ayrılarak büyük moral buldu.

Kaynak : Hakan Songur

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.