enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA BELEDİYE SİLİNDİR GİBİ: 13-0

ÇATALCA BELEDİYE SİLİNDİR GİBİ: 13-0
31.03.2022
135
A+
A-

Kadınlar 3.Ligi B Grubunda oynanan maçta lider Çatalca Belediyespor, üçüncü hafta maçında Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor’u 13-0 mağlup etti.

Sezonun ilk iki haftasında kazanan Çatalca temsilcisi üçte üç yaptı. İhsaniye Stadı’nda oynanan maçta 90 dakika boyunca adeta tek kale oynayan ev sahibi ekip her iki yarıda da üstün bir oyun ortaya koydu. Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor ilk yarıda sakatlıklardan dolayı sahada 8 kişi kalınca Çatalca Belediyepor da ikinci yarıda sahaya 8 kişi çıkarak mücadele etti. Çatalca Belediyespor Teknik Direktörü Nursal Bilir ayrıca ikinci yarıda kadroyu büyük ölçüde değiştirerek az şans bulan oyunculara şans vererek oyunu dengelemeye çalıştı. Maça adeta golle başlayan ev sahibi ekip 1. Dakikada Kader Kısa ile 1-0 öne geçti. 3. Dakikada bir kez daha Kader Kısa sahneye çıktı: 2-0. 7. Dakikada Ayşe Önal skoru 3-0 yaptı. 14. Dakikada Hülya Ünlü sahneye çıktı: 4-0. 16. Dakikada Ayşe Önel skoru 5-0’a getiren isim oldu. 17’de Hülya Ünlü skoru 6-0 yaptı. 24 ve 29 ve 32. Dakikalarda Kader Kısa  üç kez sahne aldı: 9-0. Bu goller aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda rölantide bir oyun ortaya koyan Çatalca Belediyespor Kader Kısa, Ayşen Maside Gömleksiz, Ayşe Nur Eren ve Ebru Aydın’ın golleriyle farka gitti: 13-0.

IMG-6916-Kopya

IMG-6890-Kopya

ÜNER’DEN FUTBOLCULARA ÇİÇEK

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner maçtan önce futbolculara hazırladığı çiçekleri takdim etti. Maç öncesi seromonide iki takım oyuncularına da başarılar dileyen Üner maçın 90 dakikasını da kurmaylarıyla birlikte tribünden takip etti. Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı Lokman Naroğlu da maçın bitimiyle birlikte oyuncularını iyi oyunlarından ve galibiyetlerinden dolayı kutladı.

İHSANİYE VE SUBAŞI’NDAN DESTEK

Öte yandan karşılaşmayı İhsaniyespor Kulüp Başkanı Serdar Babaoğlu ile Subaşıspor Kulüp Başkanı Kadır Yıldırım ve 2.Başkan Serkan İşi de takip etti. Her iki kulübün temsilcileri maçtan önce Çatalca Belediyesporlu futbolculara başarı dileklerini paylaştı.

Kaynak: İskender Kordu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.