enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5835
EURO
35,0278
ALTIN
2.460,78
BIST
9.796,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor Vurgun Yedi: 0-1

Çatalcaspor Vurgun Yedi: 0-1
19.10.2015
133
A+
A-

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta oynanan maçta son 3 haftanın yenilgisiz takımı Çatalcaspor evinde ağırladığı Niğde Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Ligde son haftalarda futbol olarak çıkışa geçen Çatalcaspor’a Niğde Belediyespor dur dedi. Çatalca Stadı’nda oynanan maça iki takım da büyük taraftar desteğini arkasına alarak başladı. Oldukça tempolu başlayan maçta gol de erken geldi. Konuk ekip 19. dakikada İbrahim Alan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

 

Niğde Belediyespor golden sonra kontrollü oyuna dönerek kontratak bir oyun tercih etti. Çatalcaspor ise beraberlik golü için yüklenmesine rağmen ilk yarı boyunca skoru değiştiremedi. Maçın ikinci yarısı ile birlikte aynı görüntü devam etti. Çatalcaspor maçın son dakikasına kadar beraberlik için arzulu ve istekli bir futbol ortaya koymasına rağmen üçüncü bölgede etkisiz kaldı.

Ligde son 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen, kalesini gole kapatan Çatalcaspor iki kategoride de serisini bozarken Play Off yarışında da ağır bir darbe yedi. Bu sonuçla Çatalcaspor 10 puanla 13. sıraya gerilerken Niğde Belediye de puanını 17’ye yükselterek gözünü zirveye dikti. Çatalcaspor bu sonuçla bu sezon sahasındaki ilk yenilgisini alarak ligde de üçüncü kez mağlubiyet tatmış oldu. DSC 0075 Kopya

Grupta haftanın sonuçları ise şu şekilde oluştu: Çine Mardan- Gölcük: 1-1, Tavşanlı Linyit- Körfez: 2-0, Sandıklı- Darıca: 2-1, Manavgat- Dersim: 4-1, Van BBSK- Çorum: 1-2, Bergama- 24 Erzincan: 0-2, Batman Petrol- Bayburt Grup Özel İdare: 0-0.

ÇATALCASPORR 1 ÇATALCASPORR 2

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.