enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8439
ALTIN
2.499,17
BIST
9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor,Bayrampaşaspor’u hedef aldı

Çatalcaspor,Bayrampaşaspor’u hedef aldı
24.01.2018
107
A+
A-

Haftayı 2-0’lık 12 Bingölspor galibiyetiyle kapayan ve sezonun ikinci devresine fırtına gibi start veren Çatalcaspor’da şimdiki hedef Bayrampaşaspor maçı. Sezonun ilk devresinde kendi evinde konuk ettiği rakibini mağlup ederek sezonun ilk galibiyetine imzasını atan Çatalcaspor, bu kez rakibini deplasmanda mağlup edip hem rövanşı vermemek istiyor hem de ikide iki yapmanın planlarını yapıyor. 

Cumartesi günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında saat 13.30’da başlayacak olan maçın özellikle Çatalcaspor adına büyük önem arz ediyor. Takım olarak inanılmaz bir geri dönüş yapan Çatalcaspor’da sezonun ilk devresindekinden eser bile kalmadı. Çok farklı, koşan, pres yapan, sahayı her alanı ile kullanan ve kazanma isteği üst seviyede bir oyun anlayışı ile sahaya dizilen sarı-kırmızılılarda ligden düşme korkusu bu güzel oyunun ardından adeta unutulmuş gibi göründü. Takıma gelen özgüvenin oyuncuların üzerinde büyük etki yarattığı gözlenirken, yönetim, taraftar ve Çatalca halkının tek yürek olması camianın üst sıralara doğru hızla ilerleyeceğinin göstergesi oldu. Özellikle takıma yeni katılan isimlerin takıma çabuk uyum sağlamaları ve takıma olan katkıları gözle görünürken, yapılan transferlerin yerinde olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Son yılların en iyi transferlerine imzasını atan Çatalcaspor’da takımın sahada diri olması taraftarları da büyük bir mutluluğun içerisine itti. Takımlarına olan güvenleri artan taraftarların, her maçta tribünleri sayısal olarak çoğaltmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını söylemeleri, yönetimi de memnun etti.

Kaynak : keskinbakis.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.