enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5531
EURO
34,8930
ALTIN
2.429,50
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çorluspor 1947’de Alarm Çanları

Çorluspor 1947’de Alarm Çanları
27.12.2016
144
A+
A-

Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Oktay Çolpan Çorlu gazetesi yazı işler müdürü Göksel Gürsoy´a yaptığı açıklamada gidişattan çok rahatsız olduğunu belirtti.

Adeta içini döken Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Oktay Çolpan; “Benim takımım 90 dakika başladığında saldıran, agresif, göze hoş gelen ve zevk veren bir futbol oynamalıdır. Benim istediğim ambiyansta futbol oynanmadı, oynanmıyor. Bu konuda teknik heyetimize tenkitlerimi yaptım. Sonuç olarak ilk yarıda ki hedeflediğimiz puan durumunda değiliz. Puan durumundan da son derece mutsuzum. Benim takımım bireysel anlamda bu kadrosu ile bu futbolu oynamamalı” dedi.

HANGİ FUTBOLCU İSTENDİYSE ALDIK

Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Oktay Çolpan; “Çorluspor 1947 spor kulübünde sezona asbaşkan olarak başladım. Sezon başı transfer komitesi başkanlığını ben yaptım. Teknik heyetimizin ve yönetimimizin gösterdiği hedef çerçevesinde hangi futbolcu istenildiyse hepsini aldık. Bazı genç kardeşlerimiz uyum sağlayamayarak ayrıldı.”

O MAÇLARI KAZANSAK LİDER BİZ OLACAKTIK Çolpan; “İlk yarının değerlendirmesini yapmak gerekirse, iç sahada 3 beraberlik almamız beni derinden üzdü. Kulübün bireysel anlamda ki kadrosuna bakarsak bu beraberlikleri hak etmeyen bir kadromuz var ama 3 beraberlik aldık. O maçları kazansak lider biz olacaktık.”

GOL ATAMAYAN BİR TAKIMIZ Çolpan; “Bu süreç içinde stoperimiz Özkan Yılmaz ağır bir sakatlık geçirdi. İyileşmesi 2 ayı bulacak. Bildiğiniz gibi biz gol yemeyen bir takımız ama açıkçası iç açıcı, agresif bir futbol oynayan ve gol atamayan bir takımız. Bundan dolayı da rahatsızım. Teknik heyetle ilk yarının değerlendirmesi toplantısında da teknik direktörümüz Erdal İşkar’a bunu da açık açık söyledim. Çünkü şuna inanıyorum transfer döneminde iyi futbolcular aldık, ödeme programı da gayet sağlıklı gitmektedir, bir sorunları yoktur.”

BU DURUMDAN MUTLU DEĞİLİM

Çolpan; “Biz neden çok gol atmıyoruz, neden lider değiliz? Şuan 6 puan gerideyiz. Bu beni mutlu etmiyor. İlk yarının değerlendirmesin de duygu ve düşüncelerimi açık açık söyledim. Mutlu olmadığımı da söyledim. Benim istediğim şudur, benim takımım 90 dakika başladığında saldıran, agresif, göze hoş gelen ve zevk veren bir futbol oynamalıdır.”

BENİM İSTEDİĞİM AMBİYANSTA FUTBOL OYNANMADI

Çolpan; “Maalesef bizim takımımız yan pas yan pas, ilk yarıyı berabere bitireyim ikinci yarı bir gol atarsam galip gelirim anlayışı var. Ben bundan rahatsızım. Benim istediğim ambiyansta futbol oynanmadı, oynanmıyor. Bu konuda teknik heyetimize tenkitlerimi yaptım. Bazı futbolcularımızın geçmiş dönemlerine baktığımızda çok iyiler fakat biz birkaç futbolcudan sonuç alamadık. Bunu da anlamış değilim. Bu konuda da son derece rahatsızım.”

KIVRAK VE HIZLI BİR SANTRAFOR İHTİYACIMIZ VAR

Çolpan; “Özkan Yılmaz’ın sakatlığı nedeniyle mecburen bir stoper alma durumu doğdu. Yine teknik heyetimizin raporuna göre bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Birde kıvrak, daha hızlı bir santrafor talepleri oldu. Bu konuda çalışma yapıyoruz. Elimizde bir çok futbolcu ismi var. Yönetimde bize maddi anlamda destek verirse bu ara transfer döneminde istenilen futbolcuları almak istiyoruz.”

DEVRE ARASI KAMPI ANTALYA’DA

Çolpan; “Devre arası kampımız Antalya’da olacak. Yaklaşık 10 gün sürecek. Hazırlık kampında hedefimiz ara transferleri de dahil etmek. Tam kadro bir hazırlık kampı yapmak. Sonuç olarak ilk yarıda ki hedeflediğimiz puan durumunda değiliz. Puan durumundan da son derece mutsuzum. Benim takımım bireysel anlamda bu kadrosu ile bu futbolu oynamamalı. Gönderilecek 2-3 futbolcu var. Kendilerine bildirdik. 2 devrede düşünmediğinizi söyledik. Çünkü o futbolcular beni hüsrana uğrattı. Bu saatten sonra onlarla aynı yolda yürümemiz mümkün değil.” (Göksel GÜRSOY)

trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.