enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇORLUSPOR TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI

ÇORLUSPOR TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI
27.08.2018
127
A+
A-

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Birinci Amatör Ligi’nde şampiyon olarak Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne yükselen Çorluspor 2018/2019 sezonu için transfer düğmesine bastı.

Kulüp Başkanı Tezcan Özbaşaran ve yönetim kurulu transfer öncesi transfer edecekleri futbolcular ile kulüp binasında görüşme yaparak futbolcular ile anlaştı. Önümüzdeki günlerde de imza töreni yapılacağını belirten Kulüp Başkanı TezcanÖzbaşaran, “Hedefimiz ilk beş ama kendi ayağı ile gelen şampiyonluğa da ‘hayır’ diyemeyiz. Çok genç bir ekibiz. Genç kardeşlerimden umutluyum” dedi.


Ertan Gürel ile takımın hocası olarak anlaşma sağlanırken Çorluspor’un yeni sezonda anlaşmaya vardığı futbolcular Mehmet Demir (M.Ereğlispor – stoper), Orhan Demir (M.Ereğlispor – sağbek stoper), Serdar Erkan (Vakıflar Güvenspor – orta saha), Murat Altay (Vakıflar Güvenspor – sağ açık), Murat Dindar (Vakıflar Güvenspor – sağbek), Gökhan Atay (Vakıflar Güvenspor – stoper), Barış Parmaksız (Ahimehmet Gençlikspor – orta saha), Günay Çoşkun (kaleci), Cavit Şen (sağ bek), Toprak Yirun (Balkanspor – sağ açık), Onur Savran (Sağlamtaşspor – orta saha), Mustafa Atalay (Muratlı Belediyespor – sol bek) Emre Can Yılmaz (Ergenegücü Ulaşspor – stoper), Melih Özcan (forvet), Süleyman Sülün (M.Ereğlispor – orta saha), Ersin Colay (kaleci) ve Engin Zor (orta saha) oldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.