enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5150
EURO
34,9633
ALTIN
2.430,04
BIST
9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çorluspor’da hedef şampiyonluk

18.02.2017
98
A+
A-

Tekirdağ birinci amatör kümede mücadele eden Çorluspor sezonu hedeflenen sıraların altında tamamlayarak ümidini önümüzdeki sezona bıraktı. Tek hedef Şampiyonluk.

Tekirdağ birinci amatör kümede mücadele eden Çorluspor sezon bitimi ile futbolcu teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber bir araya geldiler.

Amore Cafe de düzenlenen gecede yönetim kurulu üyelerinin ve Çorluspor sevdalılarının ortaklaşa sağladıkları maddi destek ile futbolcu ve teknik heyetine primler verildi.

Çorluspor kulübü başkanı Tezcan Özbaşaran yaptığı açıklamada bu güne kadar Çorlu spora sevdalı yürekten bağlı kişi kurumlar ile yönetim kurulu üylerinin destekleri ile ayakta kaldıklarını belirtti.

Çorlu Spor külüp başkanı Özbaşaran yaptığı açıklamada Tekirdağ birinci amatör kümede sezona iyi başlamıştık ancak çeşitli zor şartlarla mücadelemizde zorlandık. Gerek teknik heyet gerekse futbolcular büyük bir özveri ile mücadele ettiler. Birinci amatör kümeye çıktığımız ilk yılımızda umduğumuz yerden uzak bir şekilde sezonu bitirdik. Maddi ve manevi desteklerden yoksun olduğumuz için maalesef sezon sonuna kadar zor şartlarda mücadele ettik. Futbolcularımızı ve teknik heyetimiz kutluyorum. Ayrıca bizlere sezon boyunca her türlü desteği veren başta Çorlu Belediye Başkanımız sayın Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yadımcısı Erdoğan Demirci olmak üzere iş adamlarımızdan Mehmet Diktaşa, Yusuf Gümüş, Engin Adıgüzel, Erdem AlkışaYücel Cana ve diğer tüm destekçilerimize yönetim kurulu adına sonsuz teşekkür ederiz. Yönetim kurulu üyelerinin ve Çorluspor sevdalısı destekçilerimizin katkılarıyla sporcu ve teknik heyetimize primlerini dağıtıyoruz. Önümüzdeki sezonda yeni bir yönetim kurulu oluşturarak ve gerekli görülen mevkilere yapacağımız takviyeler ile sezona Şampiyonluk parolası ile başlayacağız. Tek hedefimiz şampiyon olmak ve gerçek Çorlusporumuzu Tekirdağ süper amatör kümeye ve sonrasında ise layık olduğu yere kadar götürmek için tüm varlığımız ile mücadele edeceğiz.

HABER VE FOTO: NAİM YILDIZ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.