enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0957
ALTIN
2.281,96
BIST
8.914,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Defne Harita’dan Çatalcaspor’a destek

Defne Harita’dan Çatalcaspor’a destek
09.02.2017
173
A+
A-

TFF 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor’a Defne Harita Mühendislik’ten destek geldi.

Defne Harita Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Ergen, Sarı Kırmızılı yönetime bağışta bulunarak örnek bir davranışa imza attı. Önceki gün 2.Başkan Hasan Esgar’ı ofisinde ziyaret ederek firması adına kestiği çeki teslim eden Ergen, Çatalcaspor’a da hafta sonunda oynayacağı Halide Edip Adıvar maçında başarılar diledi. Ergen’e verdiği destekten dolayı teşekkür eden Esgar da aynı zamanda yakın arkadaşı olan Ergen’i Halide Edip Adıvar ile oynayacakları maça davet ederek kendisini her zaman yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Destek sonrası bir açıklamada bulunan Defne Harita Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Ergen, Çatalcaspor’u yıllardan beri takip ettiğini, kendisinin de çorbada bir tuzu olmasını istediği için bu bağışta bulunduğunu söyledi. Ergen “Bizler de Çatalca’da yaşayan, ekmeğini bu ilçeden kazanan insanlar olarak Çatalcasporumuz’a katkı sağlayalım dedik. Bu amaçla da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizim de bu çorbada bir tuzumuz olsun.” dedi. 7 yıldan beri Çatalca’da ikamet ettiğini ifade eden Ergen “7 yıldır Çatalca’dayım. Arada elimden geldiği kadar da maçlarını takip etmeye çalışıyorum. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğim.” dedi.

Çatalcaspor 2.Başkanı Hasan Esgar da yaptığı açıklamada “Cevat Beye yapmış olduğu destekten dolayı hem şahsım hem de yönetim kurulu adına teşekkür etmek istiyorum. Böyle duyarlı esnaflarımızın artmasını, herkesin karınca kararınca Çatalcaspor’a destek olmasını arzuluyoruz. Bu kulüp Çatalca ilçesini Türkiye’nin heryerinde en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu mücadelemizde yanımızda olan tüm Çatalcalı’ya ve esnafımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz.” ifadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.